Ismerd meg a Revolut használatát privát oktatás keretein belül

Segítségre volna szükséged a Revolut használatában? Szeretnéd megtanulni az szolgáltatásban rejlő lehetőségeket? Kérd a RevB 1 órás privát oktatását!

Mit tartalmaz az oktatás?

Az oktatás minden esetben személyre szólóan, privátban zajlik. Lehetőség szerint személyesen Debrecenben, vagy online videós megbeszélésen keresztül, előre megbeszélt időpontban. 

Az 1 órás oktatás során megismerheted a Revolut hasznos funkciót, rejtett trükkjeit, kevésbé ismert működését, valamint kérdéseket is tehetsz fel, amelyekre válaszokat fogsz kapni.

Az oktatás kitér a Revolut működésével és használatával kapcsolatos alap információkra, emellett a kevésbé ismert képességekről is hasznos tudást ad, beleértve különböző tippeket és trükköket.

Az oktatás nem tartalmaz pénzügyi, vagy biztosítási tanácsadást.

Kiknek ajánlott a Revolut oktatás?

Azok számára, akik nem használták még, vagy most kezdik felfedezni a Revolut szolgáltatásait. Szeretnének pénzügyileg tudatosabbak lenni és jobban kihasználni a szolgáltatásban álló lehetőségeket.

Ki tartja az oktatást?

Én, Kovács Ádám, aki 2019. óta írom a RevB.hu tartalmait, valamint vezetem az immáron több mint 20 ezer tagot számláló Revolut közösség Facebook csoportot.

Az oktatás díja 4990 forint, amit lehet fizetni készpénzben (személyes jelenlét esetén), Revoluton keresztül történő pénzküldéssel, kártyával fizetési hivatkozáson keresztül, vagy banki átutalással (hazai bankszámlára). A szolgáltatásról számla kerül kiállításra.

Jelentkezés:

    Related posts

    Leave a Comment