Mennyibe került egy reptéri lounge belépő a Revoluttal?

Mennyibe került egy reptéri lounge belépő a Revoluttal?

A Revolut Premium és Metal előfizetőknek lehetőség van világszerte több mint 1000 reptéri váróba (lounge) belépőjegyet vásárolni.

Mennyibe került egy reptéri lounge belépő a Revoluttal?

Ezekben a reptéri várókban sokkal kényelmesebben van lehetőség várni a repülőgép indulására, a legtöbb esetben korlátlan étel- és italfogyasztás, alkoholos italok, újságok, jó minőségű WiFi internet kapcsolat, de akár telefon és fax használati lehetőség is elérhető.

A Revolut Metal előfizetők az első üzleti váró belépőjüket ingyenesen kapják meg, grátiszként. A Premium előfizetőknek nem jár ilyen díjmentes belépőjegy. A reptéri váróba 7800 forintos áron van lehetőség belépőjegyet vásárolni, akár többet is, ha nem egyedül mennénk be.

Mikor éri meg?

Elsőre 7800 forint soknak tűnik egy belépőért. Azonban ha átgondoljuk, nem feltétlenül drága. Rövid, 1-2 órás átszállás esetén valóban nem feltétlenül éri meg, azonban ha hosszabb, 3-4, akár 5, vagy több órás várakozás előtt állunk a reptéren csatlakozásra várva, akkor sokkal kényelmesebb lehet így várni, korlátlan étal és italfogyasztással.