A Revolut Business számára is elérhető a RevTag azonosító

Revolut Business üzleti számla

Hosszú évek után a Revolut Business is bevezette a RevTag azonosító használatát, amely lehetőséget teremt arra, hogy ne kelljen tudni a másik fél IBAN számát a tranzakcióhoz.

A SWIFT rendszernek állítana konkurenciát a szolgáltatás, amivel bármelyik Revolutot használó magánszemélynek, vagy Revolut Businesst használó cégnek lehet pénzt küldeni.

Minden Revolut Business ügyfél számára elérhető a funkció, a cégeknek automatikusan le is generálta a RevTag azonosítót a bank.

A Revolut Business számára is elérhető a RevTag azonosító

“Izgatottan várjuk, hogy bemutassuk az új díjmentes fizetési hálózatunkat, a ‘RevTag’-et, amit üzleti ügyfeleink részére vezetünk be. A kifizetési linkek és a RevTag bevezetése jelentős mérföldkövet jelentenek küldetésünkben, hogy a határokon átnyúló fizetéseket díjmentesen tudjuk kínálni és azonnal végre tudjuk hajtani a globálisan működő vállalkozások számára.” mondta James Gibson, a Revolut Business ügyvezető igazgatója.

A RevTag a privát felhasználóknak már régóta elérhető funkció volt, az üzleti felhasználásra szánt Revolut Business appból eddig hiányzott, ezért rendkívül hasznos funkciót pótolt a szolgáltató most.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!