Autós biztosítást kínálhat a jövőben a Revolut

A Revolut alkalmazás irányítóközpontja

A Revolut hamarosan az autós biztosítások piacára is belép. Először Írországban kezdett el béta tesztelő felhasználókat toborozni a Revolut az autós biztosítás termékére. Írországban kb. 2 millió felhasználóval rendelkezik a Revolut Bank és gyakran tesztel ezen országban új funkciókat.

Az elérhető információk szerint a gépjármű biztosításhoz az autóba kell csatlakoztatni egy eszközt (egy OBD olvasót), amely segítségével az autó központi egysége kommunikálhat a telefonnal. Így a Revolut információt kap a sofőr vezetési szokásairól. Attól függően, hogy mennyire biztonságosan vezet, csökkentheti a biztosítási díjait akár 25%-kal is.

Örömmel jelentjük be, hogy a Revolut Car Insurance hamarosan elérhető lesz az alkalmazásunkban, és kényelmes módot kínál az írországi ügyfeleinknek járműveik biztosítására. Azon dolgoztunk, hogy kiváló árakat, rugalmas és személyre szabott terveket, valamint problémamentes felhasználói élményt biztosítsunk. Új megközelítést alkalmaztunk az autóbiztosítás terén, és várjuk ügyfeleink visszajelzéseit az elkövetkező hetekben. – nyilatkozta Gáti Balázs, a Revolut biztosítási szolgáltatási ágazatának vezetője.

Arról nincs információ jelenleg, hogy milyen típusú biztosítás lesz a Revolut szolgáltatása. Hiszen nem mindegy, hogy a hazai KGFB-hez hasonlóan az autóval másnak okozott károkat téríti-e meg a biztosító, vagy a CASCO-hoz hasonlóan a felhasználó autójában keletkezett károkra nyújt-e fedezetet.

Az autós biztosítást a tavasz folyamán teszteli az ír felhasználók kis csoportján a Revolut. Nem tudjuk még, hogy mennyi idő után érkezhet más piacokra, például Magyarországra a szolgáltatás.

Jelenleg elsősorban a nyaralásokhoz, külföldi utakhoz kötődő biztosításokat kínál a Revolut. Külföldi egészségbiztosítás, autóbérlési önrész biztosítás, poggyász- és járatkésés biztosítás, téli sportokra elérhető biztosítás található meg a Revolut portfóliójában.

Emellett néhány vásárláshoz kapcsolódó biztosítást is kínál. Ilyen a lopás és sérülés elleni biztosítás egyes termékekre, a jegylemondás biztosítás, vagy éppen a visszatérítés védelem.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!