Elérhető a Bitcoin fogadás a Revoluton

Elérhető a Bitcoin fogadás a Revoluton

Sokáig érte kritika a Revolutot azért, hogy kínál ugyan kriptót, de ahhoz tényleges hozzáférést nem ad a felhasználóknak. Mostanra ez a fal teljesen leomlani látszik.

Korábban már azt lehetővé tette a Revolut, hogy a platformján vásárolt kriptókat kiküldje a felhasználó külső tárcákba, ezzel függetleníteni lehetett azt a Revoluttól. Először csak a BTC tokenre vált elérhetővé, mostanra viszont több tucat kripto token küldheti ki az alkalmazásból.

Ezt követően pedig mostanra lehetőség van fogadni is kriptovalutát a Revoluton. 

Elsőnek csak a Bitcoin (BTC) érhető el

Jelenleg BTC valutát lehet küldeni, kizárólag Bitcoin hálózaton keresztül a Revolultra. Nagyjából így kezdődött a küldés is, szóval elképzelhető, hogy egy teszt időszakot követően a jövőben elérhető más token is.

A BTC fogadásához elérhető a QR kód és a tárca címe is, ezt kell megadni a tárcában, vagy a devizapiacon ahhoz, hogy a Revolut fiókra lehessen küldeni a Bitcoint.

Emellett elérhetővé vált az ismerősöktől való Bitcoin kérés is, létre lehet hozni kérelmet rá és az ismerősök is tudnak befizetni Bitcoint ennek segítségével.

Nyaralásra készülsz és külföldön használnád a kártyád? Kérd a Revolut privát tanácsadást és felkészítelek minden eshetőségre, hogy ne kint érjen meglepetés.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!