Elérhető a Revolut 9.1-es app verziója és annak újdonságai

Revolut applikáció a Huawei AppGallery alkalmazásboltban

Mint ismert, a Huawei saját alkalmazásboltjában, az AppGallery-ben is elérhető a Revolut alkalmazás. Úgy tűnik, hogy itt alkalmanként még gyorsabban is frissül, mint a Google Play Store-ban.

A Huawei felhasználók már letölthetik a Revolut alkalmazás 9.1-es verziószámú frissítés az AppGallery-ben. Ez a verzió 2023. 04. 05-én jelent meg frissítésként az alkalmazásboltban. A Revolut alkalmazás 2021. december óta érhető el a Huawei AppGallery-ben, ahogyan olvasható az a HuaweiBlog oldalon.

A Huawei felhasználók hamarabb élvezhetik az új Revolut funkciókat
A Huawei saját alkalmazásboltjában is elérhető a Revolut, ráadásul a három nagy app store közül itt a legfrissebb az alkalmazás.

Ezzel szemben a Google Play Áruházban a Revolut alkalmazás legutóbb 2023. március 22-én frissült (desktop böngészőből 2023. április 4-et jelenít meg a Google) és még a 8.97.1-es verzió érhető el. Az új, 9.1-es verzió csak azoknak érhetők el, akik jelentkeztek a Play Áruházon belül a béta tesztelésre az alkalmazásnál.

A Huawei felhasználók hamarabb élvezhetik az új Revolut funkciókat
Bal oldalon az AppGallery-ben, jobb oldalon a Play Áruházban a Revolut applikáció

Újdonságok a Revolut 9.1-es alkalmazásverziójában

Kiemelkedően sok újdonságot nem hozott a 9.1-es app kiadás. Elsősorban az alkalmazás felületén van némi ráncfelvarrás. A bal felső sarokban már minden oldalon írja szövegesen azt, hogy éppen melyik felületen vagyunk (pl. Kezdőlap, Átutalás, Irányítóközpont).

Alul megjelentek a Widgetek, azaz a kis panelek. Gyakorlatilag a korábbi kártyás elrendezés változott meg kicsit. Az új widgetek lehetnek teljes képernyő szélességűek, illetve lehetnek négyzetesek, amiből kettő fér el egymás mellett a kijelzőn.

A Huawei felhasználók hamarabb élvezhetik az új Revolut funkciókat
Új felületi elemek a Revolut 9.1-es alkalmazásverziójában.

Widgetként kirakhatóvá váltak a bankkártyák, így azok a Kezdőlapról is egyszerűen elérhetők azonnal, illetve akár egy konkrét személyt is kihelyezhetünk, akivel gyakran van közös tranzakció.

Sajnos a Huawei AppGallery-ben nincs használható changelog az alkalmazáshoz, így nem derül ki, hogy pontosan mi változott még. Az Apple App Store-ban már elérhető egyébként szintén egy új verzió, igaz itt a 9.0 a legfrissebb. Ennél felsorolja újdonságként a Revolut a fent leírtakat, valamint az is szerepel, hogy elérhetővé vált a Group Chat, azaz a csoportos csevegés is az alkalmazásban.

Szeretnél képben lenni a Revoluttal? Minden lényeges dolgot megtudhatsz gyorsan a személyes tanácsadáson!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!