Elindult a Revolut Pro, vállalkozóknak

Elindult a Revolut Pro, vállalkozóknak

Elindult a Revolut Pro, amely szabadúszóknak, egyéni vállalkozóknak kínálna szolgáltatást.

Érdekes, hogy bár eddig is nyújtott hasonló szolgáltatás a cég a Revolut Business megoldáson belül, most a sima, privát Revolut appon belül tette elérhetővé a Pro funkciót elsősorban szabadúszó vállalkozásoknak.  

Elindult a Revolut Pro, vállalkozóknak

Ez a szolgáltatás jelenleg még nem érhető el Magyarországon. Az Egyesült Királyságban és további 7 országban vált csak használhatóvá. A feltétele, hogy a felhasználónak legyen privát Revolut fiókja.

Rendkívül fontos, hogy a Revolut Pro számlán kizárólag üzleti tranzakciók bonyolíthatók, azaz nem lehet személyes költéseket rajta végezni – ezt a sima Revolut számlával kell megtenni. Kicsit egyébként összetéveszthető is lesz ez a jövőben, hiszen amíg a privát és az üzleti költések könnyen megkülönböztethetők a külön Business appnak köszönhetően, addig a Revolut Pro funkció összemossa a kettőt némileg.

A Revolut Pro számos fizetési módot kínál, akár beérkező, akár kimenő tranzakciókhoz, sőt akár 1%-os Cashback is elérhető lesz a kártyás fizetésekre.

Hazánkban még nem érhető el a funkció. Azonban a Revolut Businessben gond nélkül tudnak fiókot létrehozni az egyéni vállalkozók, a freelancer opcióban az ingyenes csomag sok lehetőséget kínál, ráadásul ingyen ad hozzá egy üzleti kártyát is. Szóval ha valaki egyéni vállalkozó Magyarországon, annak elsősorban a Revolut Business opciót tudom ajánlani, legalábbis addig biztosan, amíg a Revolut Pro nem válik elérhetővé itthon.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!