Ha Citromail.hu emaillel használod a Revolutot, lépned kell!

Ha Citromail.hu emaillel használod a Revolutot, lépned kell!

Tavasztól fizetős szolgáltatásként működik tovább a Citromail.hu, amely sok Revolut felhasználót is érinthet.

Az “ősidők” óta működő, hazánkban is népszerű szolgáltatóról van szó, hasonlóan a Freemail.hu szolgáltatásaihoz. A két ingyenes email szolgáltató jóval a Gmail népszerűsége előtt már a piacon volt Magyarországon és valószínűleg több százezer, ha nem millió email cím tartozik hozzájuk.

2022-ben a norvég Fjordmail International megvásárolta a Central Médiacsoporttól a Citromail levelezőrendszert. Az új tulajdonos pedig bejelentette, hogy az eddig ingyenes modell helyett április 12-től előfizetéses lesz. Éves és negyedéves előfizetés esetén havonta 1999 forint lesz a díj, amelyet a felhasználóknak meg kell fizetniük.

Hogyan érinti ez a Revolut felhasználókat?

Ha a Revolut felhasználói fiókodat Citromail.hu email címmel regisztráltad és fizetni fogsz a jövőben az emailekért, akkor nem érint a dolog. Ha azonban elhagyod a citromail szolgáltatásait és helyette más email címet használnál (például az ingyenes Gmail.com-ot), akkor szükség lesz arra, hogy megváltoztasd az email címedet a Revolut fiókban, hogy ne maradj le a fontos értesítésekről és szükség esetén probléma nélkül hozzáférj a fiókodhoz.

Így változtathatod meg a Revolut fiókod email címét

Ha elhagyod a Citromailt és beállítanád az új email címedet a Revolutban, azt könnyen megteheted.

Ha Citromail.hu emaillel használod a Revolutot, lépned kell!

Jelentkezz be az alkalmazásba. A főképernyőn a bal felső sarokban láthatod a profilképedet, vagy a monogrammodat, ezt nyisd meg. Lentebb a Számla menüpontot kell választanod, majd a Személyes adatok opciót. Ezen belül tudod az email címet átírni egy új címre.

Mire figyelj még?

Az email cím megváltoztatása után a Revolut újra azonosítani szeretne, hogy meggyőződjön róla, hogy valóban te akartad megváltoztatni az email címet, nem egy illetéktelen személy. Ehhez készülj, hogy kérhetnek szelfit, esetleg személyi igazolványt, stb.

Szeretnél képben lenni a Revoluttal? Minden lényeges dolgot megtudhatsz gyorsan a személyes tanácsadáson!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!