Így aktiválhatod a Revolut partneri ajánlatait

Revolut Metal fém kártya a Samsung Galaxy S23 Ultra telefonon

Megmutatom, hogyan érheted el azokat az extra előfizetéseket, amelyek a Revolut csomagodhoz járnak ingyen.

A Revolut 2024. február 2-án tette elérhetővé Magyarországon is a partneri ajánlatokat a Premium és Metal előfizetőknek (az Ultra előfizetők a kezdetek óta kapnak ilyen ajánlatokat).

A Revolut Visa és Mastercard kártyát is kínál a felhasználóknak

Premium ügyfelek 6, Metal tagok 8, Ultra csomagosok pedig 9 különböző előfizetési szolgáltatást kapnak meg díjmentesen. Csomagonként eltérő viszont az, hogy milyen szintű partneri ajánlat érhető el. Jó példa erre a NordVPN, ahol a Standard, a Plus és a Complete csomagok érhetők el és minél magasabb Revolut előfizetése van valakinek, annál magasabb előfizetési opciót kap.

Így éred el az előfizetéseket

A Revolut alkalmazásban nyisd meg a bal felső sarokban lévő profil gombot. Válaszd ki a bal oldalt lévő csomagod panelt.

Így aktiválhatod a Revolut partneri ajánlatait

A csomag felületen belül legörgetve találhatod meg a partneri ajánlatokat, az Összes gombot megnyomva eléred az összes ilyen előfizetést. Válaszd ki azt az ajánlatot amelyet aktiválnál.

Így aktiválhatod a Revolut partneri ajánlatait

Ezen az oldalon láthatod azt, hogy mit tartalmaz az adott előfizetési ajánlat és hogy miképpen szerezheted meg.

Így aktiválhatod a Revolut partneri ajánlatait

Az alul található gomb segítségével átirányít a szolgáltató oldalára, ott pedig vagy közvetlenül lehetőséget kínál aktiválni az előfizetést a meglévő fiókodhoz (vagy hozhatsz létre újat, ha még nem vagy ügyfelük), vagy leírja, hogy a kapott kuponkódot hogyan tudod felhasználni az aktiváláshoz.

Így aktiválhatod a Revolut partneri ajánlatait

A partneri ajánlatokkal a Revolut célja, hogy megszilárdítsa a pénzügyi szuperapp pozícióját a szektorban. Hiszen amíg a legtöbb fintech, pl. a Wise is főleg bankolási szolgáltatásokat nyújt (váltás, utalás, bankkártya, stb.), addig a Revolut ezeket a szolgáltatásokat tovább bővíti, így tette elérhetővé a biztosításokat, a kripto- és tőzsdekereskedelmi lehetőségeket, a reptéri várókat, vagy éppen a partneri ajánlatokat.

Szeretnéd okosabban használni a Revolut kártyádat? Kérd a Revolut privát tanácsadást és megtanítalak mindenre, amire szükséged lesz

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!