Ingyen ad több ezer forint kriptót a Revolut azoknak, akik tanulnak a kriptovalutákról

Ingyen ad több ezer forint kriptót a Revolut azoknak, akik tanulnak a kriptovalutákról

A Revolut Cripto kvízében több ezer forint értékű Polkadot (DOT) kriptót lehet kapni, ha végigcsinálja valaki az oktatást és helyesen válaszol a kérdésekre.

Az alkalmazásban a Kriptovaluta fül alatt a Tanulás szekció rejti a tudásanyagokat, amelyekkel bővíthető az ismeret a kriptovalutákról. Cserébe ha helyesen tölti ki a felhasználó a kvízt, rögtön kap díjmentesen némi Polkadot kriptovalutát.

Nem vagy még Revolut felhasználó? Regisztrálj most és töltsd ki a kvízt!

 

Ingyen ad több ezer forint kriptót a Revolut azoknak, akik tanulnak a kriptovalutákról

Kurzusok

Jelenleg két kurzus érhető el. A kriptovaluták alapjai című kurzus négy leckét tartalmaz, ezeken egyenként 100 forint értékű, összesen 400 forint értékű DOT gyűjthető be.

A Polkadot kurzus öt leckét tartalmaz és itt már 500 forint, összesen 2500 forint értékű DOT szerezhető meg a helyes válaszokkal.

A tananyag egyszerű animációs videóként érhető el, amelyek rövidek, magyar felirattal ellátottak. Emellett a témakörökről szószedet is elérhető.

A kurzus után kitölthető egy kvíz, amiért cserébe DOT kapható, amelyet a helye válaszok után nem sokkal később jóvá is ír a rendszer. Ezt követően a megkapott kriptovaluta szabadon felhasználható, akár átváltható fiat pénznemre, vagy váltható más kriptovalutára is. Ezeknek díja lehet a Revolut csomagtól függően.

Jól jönne a több ezer forintnyi kriptovaluta amit a Revolut ad a kvíz kitöltéséért, de lusta vagy tanulni? Itt vannak a kérdésekre a válaszok!

Az oktatóanyagok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem tekintendők befektetési tanácsnak. A kriptopénzek értéke nagy mértékben ingadozik. A tőke kockázatnak van kitéve. A kriptopénzek nincsenek törvényileg szabályozva. A tartalom elérésével kijelented, hogy nem vagy amerikai állampolgár.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!