Ismét pénzt osztogat a Revolut a kártyás vásárlások után

Revolut alkalmazás, készpénz, 20 000 forint

Folytatja azon kampányát a Revolut, amely részeként pénzt osztogat a kiválasztott felhasználóknak, ha azok használják a Revolut kártyájukat.

A Revolut közösségben már korábban is jelezte pár felhasználó, hogy megjelent nála a fizetési bónusz promóció és még augusztusban is újabb és újabb felhasználóknak válik elérhetővé.

Kik kapnak pénzt a Revoluttól?

Úgy tűnik, a Revolut azon felhasználók csoportját választotta ki a kampányra, akiknek van ugyan fiókjuk, viszont csak alkalmi jelleggel használják fizetésnél a Revolut kártyát. 

A kampány célja az, hogy rendszeres Revolut kártya használathoz szoktassa a felhasználókat, azaz hogy a napi költéseit is ezzel a bankkártyával végezze a felhasználó.

A képeken láthatóan például 2000 forintot ad a Revolut, ha hat napon keresztül minden nap fizet a Revolut kártyával annak tulajdonosa.

Ismét pénzt osztogat a Revolut a kártyás vásárlások után

A fizetés történhet a virtuális, vagy a fizikai kártyával, illetve fontos, hogy csak a valódi vásárlások számítanak, azaz ha egy másik számlára tölt át a felhasználó kártyával pénzt, illetve szerencsejátékhoz, ajándékkártya vásárláshoz használja a kártyát, akkor ezeket nem veszi figyelembe a rendszer a tranzakciók számlálásakor.

A képen látható promócióban éppen 2000 forintot ad a felhasználónak a Revolut, de többen beszámoltak már róla, hogy akár 4000-5000 forintos hasonló ajánlat is megjelent számukra?

Nálad nem jelent meg az ajánlat?

Ennek az oka nem más, mint hogy nem kerültél a kiválasztott felhasználók táborába. Vagy azért, mert rendszeresebben használod a kártyádat, vagy valamilyen paraméter alapján kívül esel azon a célcsoporton, amelyet a Revolut szeretne megcélozni ezzel az ajánlattal.

Szeretnéd okosabban használni a Revolut kártyádat? Kérd a Revolut privát tanácsadást és megtanítalak mindenre, amire szükséged lesz!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!