Itt a Revolut 10

Itt a Revolut 10

Bemutatkozott a Revolut 10, a legfrissebb főverzió a fintech alkalmazásból.

Revolut 10 teljesen új felülettel

A Revolut 10 megkapta azt az új felhasználói felületet, amely nagyban átszabja az alkalmazás kinézetét és a korábban tesztelésre jelentkező felhasználók néhány hete már kipróbálhattak.

A felhasználók különböző témákat állíthatnak be a számlákhoz, ezzel színesítve és vizuálisan is elkülönítve az alkalmazásban a számlákat. A Revolut kommunikációja szerint a 10-es verzióval gyorsabbá válik a hozzáférés a számlákhoz és a különböző termékekhez.

„A Revolut 10-zel minden eddiginél nagyobb lépést teszünk afelé, hogy ügyfeleink elsődleges számlaként használhassák Revolut-számlájukat. A Revolut 10-et úgy alkottuk meg, hogy a felhasználók egy helyen tudják áttekinteni az összes számlájukat és pénzüket, és könnyen navigálhassanak a kedvenc funkcióik és termékeik között. Azt reméljük, hogy az egyszerűsített, frissített és letisztultabb felületnek hála a Revolut ügyfelei könnyebben felfedezhetik azokat a már meglévő termékeket és funkciókat, amelyekről eddig talán nem is tudtak. “Tudjuk, hogy minden ügyfél más és egyéni igényekkel rendelkezik, ezért örömmel hoztuk létre a testreszabás lehetőségét, többek között a widgetek esetében, amelyekkel ügyfeleink közvetlenül a kezdőképernyőre helyezhetik kártyáikat vagy kedvenc címzettjeiket, hogy egy koppintással mozgathassák a pénzüket. Nem számít, hol tartasz a pénzügyek terén, a Revolut minden helyzetben megkönnyíti a pénzkezelést – mondta Ivan Chalov, a Revolut lakossági szolgáltatásokért felelős igazgatója.

Az új Revolut 10 fokozatosan válik elérhetővé a felhasználóknak az iOS és Android felhasználóknak egyaránt.

Túl idegen a Revolut 10 felülete? A privát tanácsadás segít megismerni és átlátni a teljes felületet.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!