Itt a Revolut Pay, a weboldalba integrálható fizetési szolgáltatás

Revolut Pay

A webshopokba integrálható Revolut Pay funkciót fejlesztett a Revolut, megkönnyítve az online fizetéseket.

Az EGT országaiban (az EU-s országok és Izland, Norvégia, Lichtenstein), valamint Nagy-Britanniában elérhető funkció segítségével a helyi kereskedők a weboldalukra integrálhatják a Revolut Pay-t, hasonló módon mint a PayPal, vagy az Apple Pay fizetést. Ennek segítségével a felhasználóknak vásárlás során nem kell megadniuk a bankkártya adataikat, a Revolut fiókjukkal is fizethetnek egyszerűen és gyorsan.

Revolut Pay

A fizetés biztonságát a Revolut rendszere nyújtja, valamint telefonos vásárlások esetén a rendszer biometrikus azonosítói (ujjlenyomat, vagy arcfelismerés) is használható a hitelesítésre. A Revolut felhasználók közvetlenül tudnak fizetni, azok pedig akik nem használnak Revolutot, a Mastercard, vagy Visa kártya megadásával tudják is kiegyenlíteni a vásárlás értékét.

Sebességével, kényelmével, biztonságával és alacsony áraival a Revolut Pay versenyelőnyt biztosít a kereskedőknek a gyorsan növekvő e-kereskedelmi piacon.  A Revolutnál folyamatosan arra törekszünk, hogy bármilyen méretű kereskedő számára gyorsabbá, egyszerűbbé és olcsóbbá tegyük a fizetések elfogadását, bárhol is legyenek, valamint kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük az ügyfelek számára a fizetést. – mondta Nikolay Storonsky, a Revolut vezérigazgatója.

A Revolut Pay szolgáltatáshoz már csatlakozott a Shopify, a Prestashop, a WH Smith és a Funky Pigeon. Ezek közül a Shopify hazánkban is népszerű, így talán a hazai kereskedők egy része is előnyben részesítheti a jövőben a Revolut fizetési szolgáltatását.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!