Jön a Közös Számla funkció a Revolutra, már lehet jelentkezni a tesztelésre

Jön a Közös Számla funkció a Revolutra, már lehet jelentkezni a tesztelésre

A Revolut a saját alkalmazásában keres tesztelőket a közös számlacsomagokra, azaz amikor egy Revolut számlát két fél tulajdonol.

Az angolul Joint Account néven futó szolgáltatás, azaz a közös számla lehetőséget kínál arra, hogy két fél használjon egy számlát. Ez főleg párok számlára lehet ideális megoldás a közös bevételek és kiadások kezelésére.

Jön a Közös Számla funkció a Revolutra, már lehet jelentkezni a tesztelésre

A Revolut alkalmazásban már lehet jelentkezni tesztelésre. Ha valaki feliratkozik tesztre, akkor a hivatalos megjelenés előtt próbálhatja ki a funkciót. A regisztráció során a saját és a másik fél telefonszámát is meg kell adni, amivel a Revoluthoz csatlakoztatok. Ezt követően a Revolut ellenőrzi, hogy megfelel-e mind a két fél a feltételeknek és a tesztprogram indulásakor emailben értesít majd. A teszt során kérdőívet küld ki majd a bank, amelyben visszajelzést vár a funkciókkal kapcsolatban. Végül tájékoztatót küld a Revolut arról, hogy milyen funkciókat épített be a közös számlákba.

Két kártya, egy számla

Jelenleg gyakori, hogy pároknál az egyik félnek van csak Revolut fiókja és ahhoz két kártya tartozik és ezt használja a két fél. Mivel mind a fiók, mind a kártya névre szól, nem átruházható, így a módszer nem javasolt és nem is szabályos

Ezt a problémát oldhatja meg a régóta várt funkció, a Közös számla. Mind a két felhasználónak lesz fiókja és használhatják egy közös számlán benne a közös pénzt, egyszerűbben menedzselhető akár a családi költés is.

Jön a Közös Számla funkció a Revolutra, már lehet jelentkezni a tesztelésre

A teszteléshez nem csak a saját telefonszámodat kell megadni, hanem a partner számát is, akivel tesztelnéd (veled azonos országban kell élnie és rendelkeznie kell Revolut fiókkal). Érdekesség, hogy itt jelenleg a Revolut azt írja, hogy ez a partner lehet akár házastárs, barát, lakótárs, nagymama, vagy testvér is és nem specifikálja a kötödés alapját tovább. Nem ismert még, hogy később is ebben a formában működik-e majd tovább a közös számla funkció.

Jelenleg tehát még csak a tesztre lehet regisztrálni, a végleges megjelenés valószínűleg hónapokra lehet. Ha további információt szerzek a közös számláról, természetesen arról lesz információ az oldalon.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!