Kenyába és Bangladesbe lehet mobiltárcára pénzt küldeni

A Revolut elindította a Mobiltárcák szolgáltatását. Az ügyfelek mostantól közvetlenül a Revolut alkalmazásból küldhetnek pénzt zökkenőmentesen Bangladeshbe  és Kenyába (bKash- és M-Pesa-fiókokba), ami praktikus mobilfizetési lehetőséget kínál az expatoknak és nemzetközi diákoknak.

A Mobiltárcák szolgáltatás újradefiniálja az átutalás élményét, hiszen egyszerűvé és intuitívvá teszi a folyamatot. Általa a felhasználók gyorsan, a címzett azonosítóit, például telefonszámokat vagy e-mail-címeket használva küldhetnek pénzt. A hagyományos nemzetközi átutalási rendszereket megkerülve a mobiltárcához való közvetlen kapcsolódás csökkenti az egyes hagyományos fizetési módokkal járó potenciális kockázatokat, például a rossz számlaadatokra történő pénzküldést vagy a pénz elakadását bankoknál.

Számos országhoz hasonlóan Banglades és Kenya is széles körben alkalmazza a mobiltárcákat a különböző tranzakciók végrehajtására, így a Revolut e két piacon történő megjelenése nemcsak időszerű, de nagy horderejű lépésnek is számít.

Mostantól az Egyesült Királyságban és az európai országok többségében (az EGT-ben) élő Revolut-ügyfelek pénzt küldhetnek Bangladesbe (bKash) és Kenyába (M-Pesa), de a cég a jövőben más pénztárcákra is szeretne terjeszkedni.

A bangladesi és kenyai expatok számára gyakran nehézséget okozott a pénzküldés. Nagy örömmel vezettük be a Mobiltárcákat, hogy ezek a Revolut-ügyfelek is szempillantás alatt utalhassanak haza pénzt.
Továbbra is arra törekszünk, hogy innovatív technológiánkat és kiterjedt hálózatunkat használva megfizethető és kényelmes nemzetközi pénzátutalásokat kínáljunk. Azzal, hogy folyamatosan alkalmazkodunk a digitális gazdaság változó igényeihez, reméljük, hogy továbbra is világszerte lehetővé tesszük az egyének és családok számára, hogy könnyedén eligazodjanak a nemzetközi pénzügyek bonyolult világban.”  – mondta Akshat Mittal, a Revolut nemzetközi fizetésekért felelős vezérigazgatója.

A Mobiltárcák a nemzetközi készpénzátutalás terén kínálnak alternatívát, különösen az olyan országok esetében, mint Banglades és Kenya, ahol a készpénzfelvételi módszerek gyakran drágábbak, és alacsony a bankszámlával rendelkezők száma.

A Mobiltárcák szolgáltatás előrelépést jelent a globális pénzügyi összekapcsoltság terén, gyorsabb, intuitívabb és kiterjedtebb szolgáltatást kínálva azoknak, akik nemzetközi átutalást szeretnének lebonyolítani. Miközben a világ egyre inkább összekapcsolódik, a Revolut folyamatosan újabb és újabb innovatív megoldásokat alkalmaz, amelyek formálják a pénzügyek jövőjét.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!