Késik a Revolut Ultra csomag megjelenése

Késik a Revolut Ultra csomag megjelenése

Január végén jelentette be a Revolut, hogy tavasszal érkezik az Ultra csomagja, amely a Metal felé pozícionált, luxus csomag. Úgy tűnik azonban, hogy késik vele a Revolut.

A Revolut Ultra csomagról egy érdemi bejelentés történt a bank részéről eddig, 2023. január végén, amikor sajtóközleményben számoltak be róla, hogy elindítják idén tavasszal az új csomagot, amelyet a Metal felé pozícionálnak. 

A tavasznak lassan vége

Már májusban járunk, az utolsó tavaszi hónapban, de egyelőre semmi hír a Revolut Ultra csomagról. Nem érhető el és a Revolut sem osztott meg róla több információt, sem azt, hogy mikor indulhat el ténylegesen.

Bár a csomag pontos feltételei és tartalmai nem ismertek, azonban azt tudni, hogy a sokat utazókat szeretnék megfogni vele, különböző csábító lehetőségekkel. Ilyenek közé tartozott az “első osztályú luxus” az utazások alatt, vagy az azonnali pénzvisszatérítések – viszont ezek pontos feltételei nem ismertek azóta sem.

Jön a Revolut Ultra luxus díjcsomag

Nyárra csúszhat az Ultra

Megkérdeztem a Revolut supportot, hogy mikor érkezik az új Ultra csomag, hiszen lassan vége a tavasznak. Bár egy nagyon ködös válaszra számítottam, ennek ellenére megtudhattam, hogy a csomag várhatóan 2023. Q2 végén, azaz júniusban debütálhat. Ez azt jelenti, hogy továbbra is várni kell rá, nem lesz belőle semmi tavasszal, viszont már van egy kézzel fogható újabb időpont, amivel számolni lehet.

Azt is elárulták, hogy már zajlanak a belső tesztek az Ultra csomagra és hamarosan mindenki számára elérhetővé teszik azt.

Csali az 5%-os pénzvisszatérítés

A Revolut Ultra csomag bejelentését követően sok helyen az 5%-os pénzvisszatérítést emelték ki, mint előny, kihagyva több, nagyon fontos részletet.

Az 5%-os pénzvisszatérítést a csomag előfizetésének első hónapjában biztosítja csak a Revolut és kizárólag a csomag havidíjának mértékéig. Jelenleg még nem ismert, hogy mennyibe fog kerülni az előfizetés, csak tippelni lehet (talán 7-10 ezer forint között). Tehát egy havi előfizetési díjnál többet nem lehet majd begyűjteni az 5%-os pénzvisszatérítésből,

A Metal csomag esetén is hasonló érhető el, az előfizetési díj mértékéig (havi 4200 forintig) lehet pénzvisszatérítést kapni a bankkártyás költések után. Ehhez az EU-s tranzakcióból 0,1%-ot ad vissza, míg az EU-n kívüli tranzakciókra 1%-ot. Így a Metal felhasználóknak is havi 420 000 – 4 200 000 forint közötti bankkártyás költés kell havonta ahhoz, hogy lenullázzák az előfizetési díjukat.

Az 5%-os pénz visszatérítés is azoknak érhető el a hivatalos információk alapján, akik még januárban jelentkeztek a nyílt várólistára (ez nem jelentett kötelezettséget a csomagváltásra).

Minden bizonnyal az Ultra csomag is 12 hónapos előfizetési csomag lesz, hasonlóan a többi csomaghoz és csak nagyon szűk kör lesz, akiknek ténylegesen megérheti előfizetni rá.

Szeretnél képben lenni a Revoluttal? Minden lényeges dolgot megtudhatsz gyorsan a privát tanácsadáson!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!