Középárfolyamos váltást kínál ügyfeleinek a Gránit Bank is

Középárfolyamos váltást kínál ügyfeleinek a Gránit Bank is

A hazai bankok is egyre több esetben próbálnak meg a fintech szolgáltatókhoz hasonló ajánlatokat kínálni az ügyfeleknek. Most a Gránit Bank jelentette be, hogy devizapiaci középárfolyam váltást és hozzá való kártyát is kínál az ügyfeleknek.

A Gránit Bank bejelentése alapján az alkalmazás új verziójában az ügyfelek munkanapokon 09:00-17:00 között díjak és költségek nélkül érhetik el a devizapiaci középárfolyam váltást négy devizaszámla esetén (EUR, USD, CHF és GBP).

Havonta 550 ezer forintig kínálja a kedvezményes váltást a bank. Munkaidőn kívül és a limitösszegen felül pedig számlakonverziós árfolyamon kínál váltást, szintén díjmentesen.

A váltáshoz az érintett devizaszámla is szükséges. Ezt az alkalmazásban azonnal megtudják nyitni a forintszámlával már rendelkező Gránit Bank ügyfelek. Akcióban az év végéig díjmentesen érhető el az euró és a dollár számla.

Középárfolyamos váltást kínál ügyfeleinek a Gránit Bank is

A bank hirdetménye szerint az euró számla havidíja 0,5 euró, a dollár számláé 0,8 dollár, a svájci franké 0,7 frank, míg a brit fonté 0,5 font.  A számlákhoz deviza kártya is igényelhető.

Egyre több bank próbál a fintech cégekhez hasonló ajánlatokat kínálni. Ez mindenképpen hasznos, hiszen így több lehetőséget kapnak a felhasználók, illetve hosszabb távon élénkítheti a versenyt, növelheti a fejlesztési hajlandóságot a szerepelők között.

Ha kipróbálnád a szolgáltatást, de nincs még számlád hozzá, nyiss most számlát a Gránit banknál, add meg a 6IKS3 kódot és megkapod a számlanyitási bónuszt is a banktól.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!