Magyarországon is elérhető a Revolut Pro, 1% pénzvisszatérítést ad a kártyás fizetés után

Még szeptember végén írtam arról, hogy elindult a Revolut Pro, amely mostanra a magyar felhasználók számára is elérhetővé vált!

Elindult a Revolut Pro, vállalkozóknak

A Revolut Pro szolgáltatás egy külön, üzleti számlát jelent egyéni vállalkozóknak, szabadúszóknak a privát Revolut fiókjuk mellé, a Revolut alkalmazáson belül. Érdekesség, hogy ez akár elérhető lehetne a Revolut Business szolgáltatásain keresztül is, mégis úgy gondolta a cég, hogy a Revolutba is integrálja.

Mi kell hozzá?

Szükséges, hogy már meglévő Revolut fiókkal rendelkezz, ezen belül lehet létrehozni a Revolut Pro alszámlát.

Ez üzleti felhasználásra szánt szolgáltatás, így az üzleti bevételeket, üzleti költéseket lehet vele rendezni, privát felhasználásra nem lehet, ehhez a Revolut számlát kell továbbra is használni.

Elérhető a Revolut Pro

Hogyan lehet létrehozni?

A Revolut alkalmazásban a Revolut Pro menüpontot kell kiválasztanod. Itt a kezdés gomb megnyomása után a számla megnyitásához szükséges pár alap információ. Az első, hogy milyen kategóriába tartozik a vállalkozásod. Ezt követően meg lehet adni a céges weblap címét, vagy social media linkjét. A végén a feltételek elfogadása mellett a Számla létrehozásával már el is készül a külön Revolut Pro számla.

Elérhető a Revolut Pro

Miért jó a Revolut Pro?

A Revoluton belül teljesen különálló felületet kapsz a vállalkozásod pénzügyeihez, azt teljesen elkülönítheted a magán bevételektől, költésektől. Külön számlaszámot és számlatörténetet kapsz. Itt sincs a fiók nyitásának és kezelésének díja.

Igényelhetsz Revolut Pro üzleti kártyát. Ebből elérhető a fizikai, a virtuális és az egyszer használatos virtuális kártya is. Ezt kizárólag üzleti kiadásokra tudod használni, cserébe viszont akár 1%-os pénzvisszatérítést is ad a Revolut a költésekre.

A Revolut Pro számládra közvetlenül tudsz pénzt kérni, vagy fogadni. Nem csak forintban, hanem más devizanemekben is.

A Revolut Pro elsősorban szabadúszóknak ideális, egyéni vállalkozóknak. A regisztrációja, használata egyszerűbb, mint a Revolut Business esetében és egy appon belül érhető el mind a két számla szolgáltatás.

A Revolut Pro kártyát lehet használni különböző céges vásárlásokra, előfizetési díjak kiegyenlítésére és így kedvezőbben lehet váltani is forintról más valutára fizetés során. 

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!