Magyarországon is elérhető a Revolut Pro, 1% pénzvisszatérítést ad a kártyás fizetés után

Még szeptember végén írtam arról, hogy elindult a Revolut Pro, amely mostanra a magyar felhasználók számára is elérhetővé vált!

Elindult a Revolut Pro, vállalkozóknak

A Revolut Pro szolgáltatás egy külön, üzleti számlát jelent egyéni vállalkozóknak, szabadúszóknak a privát Revolut fiókjuk mellé, a Revolut alkalmazáson belül. Érdekesség, hogy ez akár elérhető lehetne a Revolut Business szolgáltatásain keresztül is, mégis úgy gondolta a cég, hogy a Revolutba is integrálja.

Mi kell hozzá?

Szükséges, hogy már meglévő Revolut fiókkal rendelkezz, ezen belül lehet létrehozni a Revolut Pro alszámlát.

Ez üzleti felhasználásra szánt szolgáltatás, így az üzleti bevételeket, üzleti költéseket lehet vele rendezni, privát felhasználásra nem lehet, ehhez a Revolut számlát kell továbbra is használni.

Elérhető a Revolut Pro

Hogyan lehet létrehozni?

A Revolut alkalmazásban a Revolut Pro menüpontot kell kiválasztanod. Itt a kezdés gomb megnyomása után a számla megnyitásához szükséges pár alap információ. Az első, hogy milyen kategóriába tartozik a vállalkozásod. Ezt követően meg lehet adni a céges weblap címét, vagy social media linkjét. A végén a feltételek elfogadása mellett a Számla létrehozásával már el is készül a külön Revolut Pro számla.

Elérhető a Revolut Pro

Miért jó a Revolut Pro?

A Revoluton belül teljesen különálló felületet kapsz a vállalkozásod pénzügyeihez, azt teljesen elkülönítheted a magán bevételektől, költésektől. Külön számlaszámot és számlatörténetet kapsz. Itt sincs a fiók nyitásának és kezelésének díja.

Igényelhetsz Revolut Pro üzleti kártyát. Ebből elérhető a fizikai, a virtuális és az egyszer használatos virtuális kártya is. Ezt kizárólag üzleti kiadásokra tudod használni, cserébe viszont akár 1%-os pénzvisszatérítést is ad a Revolut a költésekre.

A Revolut Pro számládra közvetlenül tudsz pénzt kérni, vagy fogadni. Nem csak forintban, hanem más devizanemekben is.

A Revolut Pro elsősorban szabadúszóknak ideális, egyéni vállalkozóknak. A regisztrációja, használata egyszerűbb, mint a Revolut Business esetében és egy appon belül érhető el mind a két számla szolgáltatás.

A Revolut Pro kártyát lehet használni különböző céges vásárlásokra, előfizetési díjak kiegyenlítésére és így kedvezőbben lehet váltani is forintról más valutára fizetés során. 

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!