Megdrágultak a Revolut előfizetési díjai Magyarországon

A Revolut Visa és Mastercard kártyát is kínál a felhasználóknak

Megérkezett a Revolut előfizetési díjainak áremelkedése Magyarországra is.

Még 2023-ban írtam arról, hogy először az Egyesült Királyságban emelkedtek meg az előfizetési díjak, párhuzamosan azzal, hogy a Premium és a Metal előfizetések mellé is megjelentek a partneri ajánlatok. Később, decemberben több más országban is hasonló változás következett be.

Magyarországra 2024. február 2-án érkeztek meg a partneri ajánlatok és ezzel együtt szépen csendben a csomagok áremelkedései is. Bár a cikkem írásának pillanatában a Revolut weboldalán még a régi árak szerepelnek, azonban a kondíciós listákban már a frissített árakat találni.

Így vehetsz fel díjmentesen Eurót ATM-ből Magyarországon

A jelenlegi árváltozások azokat érintik, akik 2024. február 2-től fizetnek elő. Azok, akik ezt megelőzően fizettek elő, 2024. április 3-tól lépnek át az új díjfizetési sávba.

Revolut csomag árváltozások 2024-ben

Revolut Standard

A Standard csomag korábban 0 forint volt és ez nem változott. A legolcsóbb csomagként ez maradt havidíj nélküli továbbra is.

Revolut Plus (33%-os emelés)

A Plus csomag a korábbi 1200 forintos (pontosabban 1199,99 forintos) havidíja 1600 forintra módosul. Ha valaki egyben fizeti ki a 12 hónapos előfizetést, akkor 12 000 forint helyett immáron 16 000 forint.

Revolut Premium (20%-os emelés)

A legkedveltebb előfizetési csomag a Premium. Ennek korábbi 2500 forintos ára mostantól 3000 forint. Az éves előfizetési díj pedig 25 000 forintról 30 000 forintra növekedett meg.

Revolut Metal (Kb. 15%-os emelés)

A Metal csomag ára is megemelkedik. Eddig 4200 forintba került havonta, mostantól azonban 4800 forintot számol fel érte a Revolut. Az éves díj 42 000 forint helyett immáron 48 000 forint egy összegű fizetés esetén.

Revolut Metal fém kártya a Samsung Galaxy S23 Ultra telefonon

Revolut Ultra

Az Ultra az egyetlen csomag, amely ára nem változott, igaz ezen esetben az árat is később, 2023. közepén határozta meg a Revolut, míg a többi csomag esetén évek óta változatlanok voltak a díjak.

Az Ultra havidíja 19 500 forint maradt, azonban egyelőre promócióban 16 550 forint az első három hónapra és utána vált teljes árra. Az éves előfizetési díj 198 600 forint maradt.

Fontos, hogy minden előfizetési csomag 12 hónapos időtartamra szól, függetlenül attól, hogy havi, vagy éves díjfizetést választ a felhasználó.

Az előfizetést a megkötést követő 14 napon belül lehet díjmentesen lemondani (ha valaki kártyát rendel ez idő alatt, ki kell fizetni a kártya kézbesítési díjat viszont). 14 nap után kéthavi kötbért számol fel a Revolut az idő előtti csomaglemondásért. A fizetési módtól függően a 10., vagy a 11. hónap után van lehetőség díjmentesen lemondani az előfizetést. Ha a felhasználó nem mondja azt le, az 1 év után automatikusan meghosszabbodik az előfizetés egy újabb évre.

Ahogyan várható volt és többször jeleztem is, a partneri ajánlatok magyarországi megjelenése áremelkedést is hozott magával.

Szeretnéd okosabban használni a Revolut kártyádat? Kérd a Revolut privát tanácsadást és megtanítalak mindenre, amire szükséged lesz!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!