Megkönnyítette a Revolut a forint utalását a magyar számlákra

Megkönnyítette a Revolut a forint utalását a magyar számlákra

A Revolut kismértékben egyszerűsítette a magyar számlákra történő forint utalásokat.

A legfrissebb alkalmazás verzióban (Android, 10.31.2) amikor új Banki címzettet viszünk fel, akkor már kiválasztható az, hogy IBAN számot, vagy a hazai bankszámlaszámot adjuk meg.

Megkönnyítette a Revolut a forint utalását a magyar számlákra

A korábbiakban csak az IBAN számot fogadta el a Revolut felülete. Ha valakinek csak a bankszámlaszám áll rendelkezésre, akkor neki nehézséget okozhatott ez, még akkor is, ha ebből egyszerűen lehet IBAN számot kalkulálni az elérhető ingyenes online eszközökkel.

Ezt javította most ki a Revolut azáltal, hogy az új banki címzett rögzítésekor alapértelmezetten már a 3×8 számjegyű magyar bankszámlaszámot adhatjuk meg, de kiválasztható az is, hogy ne ezt, hanem IBAN-t adjunk hozzá, ha éppen ezzel rendelkezünk.

Megkönnyítette a Revolut a forint utalását a magyar számlákra

Fontos, hogy ez csak a Revolutról magyarországi forint számlára indított átutalásoknál érhető el. Ha például magyar eurós számlára történik az utalás, csak IBAN szám adható meg. Emellett, a Revolut továbbra sem kínál a saját forint számlájához magyar bankszámlaszámot, ahhoz egyelőre még mindig csak a litván IBAN érhető el (erre magyar bankból nemzetközi átutalással lehet utalni).

Szeretnéd tudatosabban használni a Revolutodat? Nem értesz benne valamit? Esetleg problémába akadtál? Kérj privát Revolut tanácsadást és segítek!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!