Megszűnik a Curve Rewards pénzvisszatérítési szolgáltatás

Megszűnik a Curve Rewards pénzvisszatérítési szolgáltatás

Megszűnik a régiónkban a Curve Rewards funkciója márciusban.

A Curve bejelentette, hogy a 2022-ben bevezetett Rewards funkciót kivezeti az EGT (Európai Gazdasági Térség) országaiban. A hivatalos kommunikáció szerint a szolgáltatás célja az volt, hogy még többet adjon a felhasználóknak, azonban végül nem érte el a belső standardok által meghatározott felhasználói élmény szintjét.

A kivezetés 2023. március 9-én történik meg, ekkor fog eltűnni az alkalmazásból a Rewards oldal. Azon felhasználóknak, akiknek függőben van még visszatérítése, azoknak látható marad az oldal addig, amíg le nem zárul a visszatérítése.

A Curve Rewards fél tucat partnerrel indult el tavaly. Magyarországon többek között a Booking.com, a Bolt Food volt talán a legismertebb. Ezen két szolgáltató közül a Bolt Food megszüntette működését Magyarországon, a Booking.com-on elérhető 4%-os pénzvisszatérítés pedig eltűnt a Rewards fülről korábban. Jelenleg még a Zavvi nevű kereskedőnél lehet akár 4,2%-os visszatérítést kapni és a dougles.hu oldalon 3,2%-ot. Az összes többi korábbi partner eltűnt.

Érdemes lehet viszont használni a ReCash szolgáltatást, amely kicsit másabb módon biztosít számos magyar kereskedőn és szolgáltatón keresztül cashback szolgáltatást.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!