Monese a Revolut helyett? Kipróbáltuk!

Monese bemutató

Több helyen olvastam a Monese-ről, amit ajánlottak is, gondolom kipróbálom a Revolut mellett, főleg meg 15 brit fontot ad bónuszként, egy próbát megért.

Monese bemutató

Ha kipróbálnád te is, itt tudsz regisztrálni, hogy kapj te is 15 fontot! Használd az ADAMK616 kódot!

Tapasztalatok:

A regisztráció az én esetemben kicsit lassú volt, mert nem tudta valamiért beolvasni a telefonról a személyi képén lévő adatokat, így live videochatben azonosítottak, ez ment hamar. Utána jóváhagytak egy órán belül.

A kártya kb. egy hét alatt érkezett meg, a többi fintechhez hasonlóan sima levélként, aktiválni az alkalmazásban lehetett, a levélben lévő kód segítségével.

Feltöltöttem rá 10 fontot próbaképpen, illetve beraktam a Curve kártyám alá. Curve-ön keresztül vásároltam vele, hétvégén, ekkor nem jött meg a 15 font bónusz, azonban hétfő reggel befutott.

Csatlakozz be a Revolut közösségbe!

A kártya igazából elég olcsó hatású, a chip mellett egy kis műanyag forgács ki is lóg nálam, a dizájn érdekes, nem rossz, bár sosem láttam még függőleges tájolással ellátott kártyát, de mindenképpen különleges. Az alkalmazás mocskos lassú Androidon, amely nekem csalódás.

Monese bemutató

Igazából a Revoluthoz képest kicsit másabb a funkcionalitása a Monese-nek, tényleg akkor éri meg ezt használni, ha fontban, esetleg euróban (ehhez is lehet kártyát igényelni ingyen, mint a fonthoz) jön pénz – ezt viszont tudja a Revolut is. Ami előnye, hogy támogatja alapból a Google Pay-t, szemben a Revoluttal, nem kell trükközni a címmel a mobilfizetéses megoldáshoz.

Egyelőre számomra kevésbé lett hasznos a Monese, a rátöltött pénzt, illetve a 15 fontos bónuszt simán arra használtam, hogy feltöltsem vele a Revolut számlám, így igazából annyival lettem gazdagabb, hogy megismertem ezt a megoldást is, lett hozzá egy bankkártyám ingyen szükség esetére, na meg jött a 15 font (kb. 5200 ft), amit tudok használni hozzá.

Ha kipróbálnád te is, itt tudsz regisztrálni, hogy kapj te is 15 fontot! Használd az ADAMK616 kódot!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!