Ne regisztrálj Revolutra, ha pénzkereseti lehetőséget kínálnak vele

Revolut irányítóközpont

Évek óta ad a Revolut bónuszt azoknak, akik meghívják egy ismerősüket számlát nyitni. Sajnos Magyarországon ebből sokan sportot űznének és mint egy MLM-es mennek rá az emberekre és próbálják őket belehajszolni a Revolut számlanyitásba, hogy megkapják a bónuszt érte, különböző pénzeket ígérve.

Kérlek, ha nincs még Revolut számlád, ne nyiss csak azért, mert bónuszokat és pénzkereseti lehetőséget kínálnak.

Csak akkor nyiss Revolut számlát, ha arra ténylegesen szükséged van.

A legtöbb ember nincs is tisztában azzal, hogy pontosan mi a Revolut. Nem tudja, hogy ennek kezeléséért ugyan úgy felelősséggel tartozik.

A Revolut egy bankszámla, amelyre nincs mindenkinek szüksége. A különböző Facebook csoportokban, Marketplace-en már-már erőszakosan vadásszák az embereket egyes felhasználók. De jó ha tudod azt, hogy a beígért kvíz kitöltésért kapható bónusz nem ér sokat, ráadásul több dolgod is lesz vele, hiszen ha átváltod az így kapott kripto tokeneket pénzre, a következő évben bevallási kötelezettséged van róla az adóbevallásodban (és egyes esetekben akár adófizetési kötelezettséged is keletkezik).

Ne regisztrálj Revolutra, ha pénzkereseti lehetőséget kínálnak vele
Ha egy ilyen ajánlás láttán gondolsz arra, hogy regisztrálnál a Revolutra, inkább kerüld el.

Nem lehet vele naponta 12500-20000 forintot keresni. Azért hívnának be, hogy más megkapja utánad a bónuszt. Te csak akkor “kereshetnél” vele pénzt, ha szintén rávennél további embereket, akiknek valójában nincs is szüksége a Revolutra, hogy regisztráljanak.

Több mint 4 éve foglalkozom azzal, hogy segítek a felhasználók a Revolut használatának megértésében. Rendkívül sok olyan esetet láttam, amikor valakinek semmi szüksége nem volt a szolgáltatásra, csak a bónuszokra vágyva engedte magát beregisztrálni valaki által, majd a végén csak költségei és problémái származtak belőle, semmi előnye. A Revolut nagyon jó dolog, akkor ha szükséged van rá.

Revolut számla

Külföldre utazol és jól jönne a kedvező valutaváltás? Szuper, akkor neked tényleg jól jöhet a Revolut. Sosem hallottál még róla, de valaki azt mondta, hogy kell neked, mert jól kereshetsz vele? Akkor neked nincs valójában erre szükséged.

Ha mégis úgy döntesz, hogy használnád a Revolutot, javaslom előbb olvass utána a működésének. A saját életedet könnyíted meg és különböző költségeket kerülhetsz el azzal, ha megfelelő információval rendelkezel a rendszer működésével kapcsolatban. 

Itt, a RevB.hu oldalon mennyi információt találhasz a Revolutról, ráadásul vár a Revolut közösség Facebook csoportunk is, ha kérdésed van.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!