Októberben megváltozik több ponton a Revolut ÁSZF

Októberben megváltozik több ponton a Revolut ÁSZF

A Revolutnál változik az ÁSZF, több kisebb változást is eszközöl a cég a szolgáltatásában.

Októberben megváltozik több ponton a Revolut ÁSZF
A Revolut levele a felhasználókhoz:

Tájékoztatni szeretnénk, hogy október 17-től változtatásokat eszközlünk a feltételeinkben.

Mi változik?

Annak biztosítása érdekében, hogy minden EGT-országbeli ügyfelünk hozzáférhessen a szükséges különböző típusú számlaadatokhoz – például a brit bankszámlaszámhoz és a bank azonosítójához -, kisebb változtatásokat eszközlünk a számlákra történő átutalások módjában. Ez nem befolyásolja a felhasználói élményedet. A változtatásokat az Általános Szerződési Feltételek 14. pontjában tekintheted át.

Néhány Revolut.Me funkcióval is kiegészítettük a fizetési lehetőségeket. Ezeket a változásokat a 16. szakasz tartalmazza. Mostantól Revolut.Me linkek segítségével küldhetsz és fogadhatsz fizetéseket másoktól. Ezek nem változnak, így a linkek folyamatosan használhatók maradnak fizetések fogadására. Bárki, aki rendelkezik a Revolut.Me adataiddal, küldhet neked pénzt a Revolut.Me-n keresztül.

Hamarosan kártyás átutalási opciót is adunk a fizetési linkekhez a kifizetéseket fogadó személyek számára, ami azt jelenti, hogy a címzett választhat, hogy a Revolut számlájára, bankszámlájára vagy egy elfogadott kártyához tartozó számlára kéri-e a pénzét.

Egyéb változások:

Néhány pontosítást is elvégeztünk a feltételekben:

  • Tisztáztuk, hogyan vehetsz fel pénzt a Revolut számládról a számla lezárása után. További információkért olvasd el a feltételek 7. szakaszát.
  • Részleteztük, hogyan és mikor zárhatunk le egy alszámlát. Erről bővebben a 12. szakaszban olvashatsz
  • Hozzáadtunk egy értesítést arról, hogy bizonyos kifizetéseket késleltethetünk abban az esetben, ha a jogi vagy szabályozási követelmények megakadályozzák a kifizetés teljesítését, vagy további ellenőrzések elvégzését írják elő számunkra. További információkért lásd a 20. szakaszt.
  • Végül a 30. szakaszban részletesebb tájékoztatást adtunk arról, hogyan léphetsz kapcsolatba velünk élő az chaten keresztül, és hogyan nyújthatsz be panaszt.

Bármilyen okból elégedetlen vagy?

Bízunk benne, hogy ez a folyamat zökkenőmentesen fog lezajlani, és nem okoz semmilyen fennakadást a felhasználói élményben. Azonban ha mégis szeretnél velünk beszélni, vagy szeretnél panaszt tenni, vedd fel velünk a kapcsolatot az alkalmazáson belüli csevegőn keresztül.

Ha a változások miatt szeretnéd megszüntetni fiókodat, 2022. október 17-ig díjmentesen megteheted. De nagyon sajnálnánk, ha elhagynál minket.

 

 

A teljes új ÁSZF itt olvasható.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!