Különleges ajánlat a Revolut Black Friday Flash Sale akcióban

Különleges ajánlat a Revolut Black Friday Flash Sale akcióban

A Revolut egy különleges együttműködést jelentett be Magyarországon. Európa egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényével dolgozik együtt, a Sziget Fesztivállal.

A bejelentés szerint, bár a Szigetre már nem lehet Early Bird jegyeket vásárolni, mert mind elfogyott, egy különleges Revolut Black Friday Flash Sale keretein belül ismét lehet majd kedvezményes árú Sziget jegyet venni november 24-26 között. Az először regisztrálóknak és Revolut Pay-jel fizetnek, egy 20 euró értékű visszatérítést is kapnak az első jegyvásárlásukhoz.

A partnerség keretein belül a Revolut is szolgáltatja a fizetési rendszert a 2024-ben 30. alkalommal megrendezett budapesti Sziget fesztiválon. Ennek köszönhetően lehetőség van közvetlenül Revolutról is kiegyenlíteni a jegyvásárlás ellenértékét, illetve természetesen bankkártyával is lehet fizetni.

A különleges Black Friday Flash Sale kizárólag a Revolut ügyfeleknek lesz elérhető, szóval csak ezen keresztül lehet majd megvásárolni november 24-26 között a Sziget bérleteket.

Különleges ajánlat a Revolut Black Friday Flash Sale akcióban

A jövő évi Sziget iránt már most hatalmas az érdeklődés. Úgy gondoljuk, hogy ez jól tükrözi azt a sok változást, amit idén végrehajtottunk, és amit jövőre is folytatni fogunk. Annak érdekében, hogy megfelelhessünk a nagy keresletnek és elsőrangú fizetési megoldást biztosíthassunk rajongóinknak itthon és a világ minden táján, megbízható megoldásokra van szükségünk. Ezt biztosítja számunkra a Revolut partnersége”– mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. „Az eddigi két Early Bird jegykampány során már több, mint 20 000 Sziget bérlet talált gazdára. Bár nem terveztük, hogy több Early Bird jegyet adunk ki kedvezményes áron, de az érdeklődés és a közönség igénye olyan nagy, hogy a Revoluttal való együttműködésünk részeként úgy döntöttünk, hogy egy különleges akciót indítunk, amelyet ezúttal a Revolut felhasználók vehetnek igénybe” – tette hozzá Kádár Tamás.

A Revolut küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a határok nélküli gazdaságban rejlő lehetőségeket. Nagy teljesítményű saját technológiánkkal és az olyan megoldásokkal, mint a Revolut Pay, képesek vagyunk kielégíteni a jegyértékesítő platformok (a legnagyobb események, mint például a Sziget Fesztivál), az e-kereskedelmi szolgáltatások (például az A1 Hrvatska Telecom online áruháza Horvátországban) vagy a nemzeti jótékonysági akciók (The RTÉ Toy Show Appeal Írországban) nagy volumenű fizetési igényeit. Büszkén támogatjuk azokat a márkákat és ügyeket, amelyeket az emberek szeretnek. A Sziget egyértelműen ezek közé tartozik, és örömmel jelentjük be ezt az új partneri együttműködést” – mondta Antoine le Nel, a Revolut terjeszkedésért és partneri együttműködésért felelős alelnöke.

A Revolut magyarországi felhasználóinak közössége nemrég lépte át az 1 milliót, és továbbra is gyorsan növekszik. A közép- és kelet-európai régióban már több mint 10 millióan használják a Revolutot. Világszerte több mint 35 millió ügyfelet kapcsolunk össze családjukkal, barátaikkal és kedvenc márkáikkal. A Sziget igazi szupersztár az európai zenei fesztiválok között. Az egyik legnagyobb, a hat nap alatt több, mint 400.000 látogatót megmozgató rendezvény nagyszerű találkozási pont a világ minden tájáról érkező emberek számára. Örömmel segítünk nekik zökkenőmentesen megvásárolni a jegyeket, lefoglalni a szállást és a repülőjegyeket, átváltani a valutát, nyomon követni a kiadásaikat és kezelni a fesztivállal kapcsolatos költéseiket az alkalmazáson belüli innovatív funkcióinkkal, amelyekről híresek vagyunk” – mondta Léder Tamás, a Revolut magyarországi country managere.

A jegyeket a Sziget oldalán lehet megvásárolni november 24-26. között. Ha valakinek nincs még Revolut fiókja és új felhasználóként regisztrál, a jegyvásárlás után 20 euró pénzvisszatérítést is kap.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!