Revolut Metal kártyásoknak nincs már ingyen a budapesti Mastercard Lounge

Revolut Metal kártyásoknak nincs már ingyen a budapesti Mastercard Lounge

Megújult a Liszt Ferenc repülőtéren a Mastarcard Lounge, viszont a Revolut Metal előfizetők elestek az ingyenes belépőtől.

Február 1-től érhető el ismételten a 160 négyzetméteres, 65 fő fogadására alkalmas váró, amely reggel 5-től este 9-ig tart nyitva. A belső tér, a berendezés megújult, frissült az étel- és italkínálat. Elérhetők vegetáriánus ételek is, külön bárpult és vízautomata is elérhető a prémium váróban.

Revolut Metal kártyásoknak nincs már ingyen a budapesti Mastercard Lounge
A megújult Mastarcard Lounge belső tere

A belépési feltételek viszont kedvezőtlenül változtak, pontosabban magasabbak lettek a feltételei. A külföldön kibocsátott Mastarcard kártyákkal nem lehet már ingyen belépni, 12 ezer forint, vagy 30 euró díjért engedi csak be az ilyen kártyával rendelkező utasokat. Ez vonatkozik a Revolut Metal World Elite kártyára is (korábban ingyen mehettek be az ilyen kártya tulajdonosai).

A Magyarországon kiadott World Elite, Platinum, Vállalati és Üzleti Prémium kártya tulajdonosok a jövőben is ingyen mehetnek be és egy főt vendégül is láthatnak még. A további utastársaik 8000 forint/fő áron csatlakozhatnak. A World Elite és Platinum kártyás szülőkkel a 18 év alatti gyerekeik ingyen léphetnek be.

Azoknak azonban, akik magyarországi aranykártyájuk van, már fizetni kell 4000 forintot, utastársaik pedig 8000 forintért válthatnak belépést (maximum egy fő, és egy 18 év feletti saját gyerek esetén). A két év alatti gyerekek ingyen, a 2-18 év közötti gyerekek és fiatalok 4000 forintért kapnak belépést.

A Revolut alkalmazáson belül a Reptéri váróknál a Mastarcard lounge nem érhető el, viszont a Platinum Lounge és a SkyCourt Lounge igen, ezekbe 9000 forintos áron lehet megváltani a belépőt. A Smart Delay funkcióval 1 órán túli késés esetén ingyen igényelhető a belépés (előre kell regisztrálni a járatot).

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!