Ennyibe kerülnek a Revolut partneri ajánlatai valójában

Itt a Revolut 10

A Revolut közösség csoportban többen felvetették, hogy megéri-e a partneri előfizetés miatt csomagot váltani. Most bemutatom, hogy a különböző ajánlatok mennyibe kerülnének külön.

A legfontosabb amit le kell szögezni: az a legolcsóbb ajánlat, amelyet ki is használ a felhasználó. Ha valaki előfizet egy magasabb csomagra, majd azt nem használ ki, csak egy nagyon drága banki szolgáltatást finanszíroz. Ezért is fontos átgondolni, hogy mire van szükség pontosan és ez alapján melyik csomag érheti meg a pénzét. Ebben akár egy privát tanácsadás keretein belül is tudok segíteni.

Revolut kártya euró bankjegyekkel

Az Ultra, a Metal és a Premium csomaghoz járnak eltérő partneri ajánlatok. Igyekszem lentebb összeszedni azt, hogy melyik mennyibe kerülne önmagában. De előtte nézzük meg, hogy mennyibe kerülnek a Revolut előfizetései.

Revolut előfizetési díjai 2024-ben

Premium: 3000 forint/hó, vagy 30 000 forint egyben egy évre

Metal: 4800 forint/hó, vagy 48 000 forint egyben egy évre

Ultra: 19500 forint/hó, vagy 198600 forint egyben egy évre (akcióban a havi előfizetésnél három hónapig csak 16550 forint)

Ennyibe kerülnek a hozzá tartozó partneri ajánlatok

Headway előfizetés

Jelenleg kizárólag az Ultra csomag tartalmaz Headway Premium előfizetést. Erre az előfizetésre nem találtam a szolgáltatónál magyar árat, viszont amerikai dolláros árat igen. Erre havi 12,99 dollárt (kb. 4650 forint) ír, 3 havi előfizetésre 29,99 dollárt (kb. 10 730 forint) , míg éves előfizetésre 89,99 dollárt (kb. 32 200 forint).

Headway előfizetés

Tinder előfizetés

Az Ultra és Metal csomaghoz Tinder Gold, a Premiumhoz Tinder Plus jár. A Tinder nem tünteti fel a weboldalán az előfizetés árakat és kaptam olyan információt, hogy több tényező alapján más és más árakat láthatnak a felhasználók.

Így csak azokat az árakat tudom mutatni, amelyeket én is láthatok az alkalmazásban, előfordulhat, hogy másoknak más árat jelezne a szolgáltatás. A Tinder+ (Tinder Plus) egy hónapra 5590 forint lenni, de ha hat hónapos előfizetést választ valaki, csak 2750 forint egy hónap, éves csomagnál pedig már 1875 forintra jön ki a havidíj.

A Tinder Gold esetén a havidíj 9290 forint, féléves csomag esetén viszont 4667 forint. Aki egész évre választja ezt a csomagot, 3084 forintot kell fizetnie.

Attól függően, hogy ki meddig venné igénybe a szolgáltatást, legjobb esetben közel annyit spórolhat, mint a Revolut előfizetésének legalább a fele havonta.

Tinder előfizetés

Financial Times előfizetés

Az Ultra előfizetők Financial Time Premium Digital hozzáférést kapnak, míg a Metal csomagban a Financial Time Standard Digital érhető el. A Premium csomagban nem kínál FT előfizetést a Revolut.

A Standard Digital csomag 45 euróba kerül (kb. 17 300 forint), a Premium Digital csomag pedig 59 euróba (kb. 26 500 forint) havonta. Az éves előfizetésekre ebből 20% kedvezményt ad.

Financial Times előfizetés

WeWork belépő

A WeWork közösségi irodába érhető el díjmentes belépő, Ultra csomagban havi 3, Metalban pedig havi 1 belépő. A Premium csomagban nincs WeWork belépő.

Sajnos Magyarországon nem érhető el a szolgáltatás, 2023. júniusi információ szerint a következő országban vehető igénybe a WeWork belépő: Ausztrália, Csehország, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Németország, Spanyolország, Svédország, Szingapúr.

Hozzánk a legközelebb Lengyelországban Varsóban található WeWork közösségi iroda. Az egynapos belépő egy irodába 105 zloty (kb. 9300 forint). Sokkal távolabb, Los Angelesben 29 dollár (kb. 10 300 forint). Szóval nagyjából 9-11 ezer forint közötti értékkel lehet számolni egy WeWork belépővel, de tényleg világutazónak kell lenni ahhoz, hogy érdemben kihasználható legyen ez a szolgáltatás.

WeWork belépő

NordVPN előfizetés

Egy VPN előfizetés sok szempontból jöhet jól. Én legutóbb akkor használtam, amikor Kínába utaztam (ott nem érhetők el a Google szolgáltatásai VPN nélkül), de számos más hasznos funkciója is elérhető.

Premium csomagban NordVPN Standard csomag érhető el. ennek értéke 3,99 és 12,99 euró (kb. 1500-5000 forint) között mozog, annak függvényében, hogy havi, éves vagy kétéves előfizetést veszünk alapul.

A Metal előfizetők számára a NordVPN Plus csomaghoz jár hozzáférés, ez 4,99 – 13,99 euró  (2000-5400 forint) közötti ársávban mozog havonta az előfizetés hosszától függően.

Az Ultra előfizetéssel a NordVPN Complete csomag jár, ami többek között már 1 TB-os felhő tárhelyet is biztosít. Ezt a szolgáltatást külön 5,99-14,99 euró (kb. 2300-5800 forint) közötti havidíjért lehetne megvásárolni.

NordVPN előfizetés

Freeletics előfizetés

A sport alkalmazásban a Freeletics Coach szintű előfizetést biztosítja az Ultra, Metal és Premium ügyfeleknek a Revolut. A szolgáltatásra egy 3 hónapos előfizetés esetén havi 461 forintba kerülne az előfizetés, éves elköteleződéssel pedig 230 forintba. Az élettartamra szóló előfizetés közel 60 ezer forint. Itt tehát kb. 2800 forintos éves díjjal lehet legolcsóbban számolni előfizetés esetén.

Freeletics előfizetés

Sleep Cycle előfizetés

Mind a három csomag esetén a Sleep Cycle Premium előfizetés aktiválható. Ennek az éves díja a Sleep Cycle oldalán 32,99 euró lenne, azaz nagyjából 12 770 forint.

Sleep Cycle előfizetés

Picsart előfizetés

A képszerkesztő alkalmazásból a Gold előfizetést biztosítja a Revolut mind a Premium, a Metal és az Ultra felhasználóknak.

Az AI képgenerálást is kínáló alkalmazás havi előfizetési díja 13 dollár, azonban éves előfizetést választva 60 dollár, azaz havi szinten csak 5 dollár.

Az előfizetéssel elérhető több milli stock képek is, illetve telefonon és webes felületen is használható a szolgáltatás.

Picsart előfizetés

Headspace előfizetés

A meditációt és a jobb alvást szolgáló alkalmazásnál ha csak egy hónapra fizetnénk elő, 12,99 dollárba kerülne, azaz kb. 4700 forintba. Az éves előfizetés 69,99 dollár (kb. 25 200 forint), azaz kb. 2100 forintra jön ki a havidíj.

Bár a Netflixen elérhető néhány Headspace rész magyar nyelven, jó tudni, hogy az előfizetésben 2024. februárban még csak angol, spanyol, francia, német és portugál nyelven érhetők el a tartalmak.

Headspace előfizetés

Mikor éri meg előfizetni a partneri ajánlatok miatt?

Ha jelenleg is használja valaki a fenti szolgáltatások valamelyikét, akkor érdemes lehet átgondolni, hogy Revolut előfizetésbe bevonva használja tovább. Ha valaki a fenti szolgáltatások közül 1-2-t már ki tud használni ténylegesen, akkor lehet arról beszélni, hogy nagyon megéri.

Fontos tudni azt is, hogy a partneri ajánlatok addig érvényesek, amíg a Revolut előfizetés is él. Ha tehát valaki lemondja az előfizetését a banknál, azzal a partneri ajánlatot is elveszíti és a szolgáltató törölheti a fiókjához tartozó előfizetést.

Szeretnéd okosabban használni a Revolut kártyádat? Kérd a Revolut privát tanácsadást és megtanítalak mindenre, amire szükséged lesz.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!