Új kereskedési funkciókat vezetett be a Lightyear

Ismét új funkciók bevezetését jelentette be a Lightyear, aminek a magyar ügyfelek is örülhetnek.

Az egyik újdonság, hogy már tört amerikai részvényekre is lehet limitáras megbízást adni. Korábban a limitáras megbízás csak egész részvények esetén volt alkalmazható, az újdonság viszont lehetőséget kínál arra, hogy akkor is beállítsuk ezt a megbízást, ha nem rendelkezünk egy egész részvénnyel.

Új kereskedési funkciókat vezetett be a Lightyear

A Limitáras megbízás segítségével megadhatjuk, hogy milyen ár elérésekor történjen a tranzakció, akár vásárolnánk az adott részvényből, akár eladnánk azt. Ez nagyobb szabadságot ad a kereskedésnél, hiszen korábban csak akkor állíthattunk be ilyen limitáras megbízást, ha egy teljes részvénnyel rendelkeztünk. Azonban a felhasználóknál nagyon népszerűek a tört részvények, hiszen így kisebb összeggel is befektethetnek az érintett amerikai cégekbe.

Érdekel a Lightyear? Akkor csatlakozz be dedikált csoportunkba!

A másik újdonság a gyertyadiagram. Az új alkalmazás verzióban már kiválaszthatja a felhasználó, hogy vonaldiagrammal, vagy gyertyadiagrammal jelenjen-e meg az adott részvény korábbi árfolyamváltozásának görbéje.

Új kereskedési funkciókat vezetett be a Lightyear

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak).

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!