Újabb ÁSZF változtatást jelentett be a Revolut

Revolut közös számlák használata

A Revolut új ÁSZF változtatást jelentett be, amely 60 nap múlva lép életbe.

Az ÁSZF változtatás egy dolgot módosít érdemben, a Revolut kiegyenlítési jogának alkalmazási idejét. Ha a Revolut egyenlege nulla alá esik, akkor azonnal levonhatja az ezzel egyenértékű összeget a másik pénznemben vezetett számláról. Ennek a célja, hogy zavartalanul használható legyen a szolgáltatás a jövőben is.

Hogyan lehet mínuszos a számla egyenlege?

A Revolut nem biztosít hitelt Magyarországon, betéti számla lévén az egyenleg mértékéig van lehetőség költekezni, azaz elviekben nem lehetne nullánál is alacsonyabb egyenleg. Van azonban olyat eset, amikor ez mégis megtörténhet.

Az egyik, ha egy függő kártyás tranzakció lejár 7 napon belül, mielőtt a kereskedő megigényelné az összeget, majd a felhasználó elkölti a pénzt a számlájáról, a kereskedő pedig később újra megterheli a számlát a vásárlás értékével. Ekkor technikailag mínuszos lehet a számla és a felhasználónak tartozása lehet a Revolut felé.

Másik eset, ha a felhasználónak élő Revolut előfizetése van és a következő fizetési időpontban nem áll rendelkezésre elegendő összeg a számláján. Emiatt ilyenkor szintén nulla alá mehet az egyenleg.

Szeretnéd jobban megismerni a Revolutot? Kérd a privát tanácsadást és egy óra alatt megtudsz mindent, amire feltétlenül szükséged van, hogy jól használd!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!