Újból lehet Wise Business céges számlát nyitni

Újból lehet Wise Business céges számlát nyitni

Tavaly ősszel pont akkor kapcsolt rá a cégekre a Revolut Business, amikor a Wise Business felfüggesztette az üzleti számlák nyitását és várólistát állított fel.
Most viszont ez megszűnt, ismételten fogad regisztrációt a Wise Business, így magyar egyéni vállalkozók és cégek is létrehozhatnak üzleti számlát a fintech szolgáltatónál.

Újból lehet Wise Business céges számlát nyitni
Bankkártyát is kínál cégek számára a Wise Business

Főleg azok számára lehet hasznos ez a szolgáltatás, akik cégen belül fizetnek devizában, vagy fogadnak fizetést ilyen módon. Amíg a Revolut Business nem kínál magyar számlaszámot és bankkártyás feltöltést (így a cégeknek drága ráutalni a pénzt, vagy hazai partnerektől ide kérni az átutalást), addig a Wise Business-ben van magyar IBAN és számlaszám, így akár lakossági ügyfelek, vagy céges ügyfelek is tudnak kedvezőbb feltételekkel utalni a Wise számlára, ez pedig jelentős előnyt kínál.
A Wise Business számla nyitása nincs ingyen, 18 910 forintot számol fel érte a szolgáltató, viszont utána kedvező feltételekkel kínál nemzetközi átutalásokat és pénzváltást az üzleti ügyfelek számára.

Az üzleti számla lehetőségeivel kapcsolatban ide kattintva találhatsz több információt.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!