Vállalkozói számla is regisztrálható a Revoluton

Vállalkozói számla is regisztrálható a Revoluton

Elsősorban, ha a Revolut felbukkan  akkor a mindenki által használt lakossági számlára asszociálunk. Azonban van egy az átlagfelhasználók számára kevésbé ismert szolgáltatás is, a Revolut for Business melyet aktívan reklámoz a cég e-mailben, egy kis ösztönzést is bevetve. A Revolut állítása szerint, eddig több mint 100.000 vállalati számlát regisztráltak már két évvel az indulás után. Ez nem tűnhet soknak tekintve, hogy hazánkban már 88.000-nél is többen használják, de a költési szintek is egészen mások ha jobban belegondolunk. Kis- és egyéni vállalkozóktól a bluechip vállalatokig használják ezt a szolgáltatást.

Vállalkozói számla is regisztrálható a Revoluton

Mire is jó ez és hogyan működik?

Senki sem ellensége a saját pénztárcájának főleg, ha a megélhetésünkről van szó. A pénzköltés racionalizálását szeretné elősegíteni a Revolut, így a tudatosan megtakarított összeget másra, például fejlesztésekre használhatjuk a vállalkozásunk életében. A regisztráció mi sem egyszerűbb, az e-mailben találunk egy egyedi linket, mely a jól ismert regisztrációs felületre irányít át és csak követnünk kell a lépéseket. De lehet a business.revolut.com-on is regisztrálni, azonban ez nem ajánlott. Ugyanis, ha a saját linkünkkel hajtjuk végre a regisztrálást akkor 50 font üti a markunkat, valamint itt is megjelenik az „ingyen pénz osztogatás„, mert ha valaki a mi linkünkkel regisztrál akkor az ismerős számláján is landol az összeg, viszont mi már nem kapunk további pénzjutalmat jelenleg.

Ahogyan a lakossági számlák esetében itt is választhatunk az előfizetések között. Külön van egyéni vállalkozók számára és kis -közép -nagyvállalkozások számára tervezve. Magánszemélyek a saját nevükre regisztrálhatják és két lehetőség közül választhatnak: az Ingyenes és a Professzionális. Előbbi teljesen ingyenes, míg a Professzionálisnak 7 font a havi díja. Kiemelendő tulajdonságaik, hogy ingyenes kártya jár természetesen hozzá, korlátlan Revolut számlára való utalást tartalmaz, nemzetközi IBAN számot kapunk hozzá és 28 valutát tudunk használni.

Cégek számára már négy opció érhető el. Az Ingyenes (0 font/hónap), a Grow (25 font/hónap), a Scale (100 font/hónap) és az Enterprise (1000 font/hónap). Utóbbi kettő a nagyvállalatokat célozza egyértelműen. Itt a már felsorolt előnyökön felül közel korlátlan (az Enterprise-szal teljesen korlátlan opciót) kapunk a tranzakciókat, készpénzfelvételt tekintve. Hamarosan újabb szolgáltatásokkal bővítik az előfizetéseket, így igényelhetünk majd a már jól ismert Metal bankkártyát vagy éppen általunk szerkesztett kártyát is kérhetünk, vagy akár ingyenessé válhat a kártyával történő fizetés és nem számolnak fel 2% tranzakciós díjat.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!