Végre működik az érintéses fizetés a Telekom új T Phone telefonjaival

Végre működik az érintéses fizetés a Telekom új T Phone telefonjaival

A Telekom tavaly vezette be a T Phone nevű, saját márkás okostelefonokat. Bár manapság már rendkívül népszerű Magyarországon az érintéses fizetés telefonnal, ezekkel a modellekkel NFC hiányában nem működött a funkció. Most viszont bemutatkoztak a 2023-as T Phone telefonok, amelyben pótolta a Telekom ezt a nagy bakit, így használható a Google Wallet érintéses fizetésre.

A Revolut is a Google Walletet használja a telefonos érintéses fizetéshez az androidos okostelefonok esetében. Viszont ahhoz, hogy az érintéses fizetés működjön, szükség van az NFC chip meglétére a telefonokban. Szerencsére az új T Phone 5G (2023) és a T Phone Pro 5G (2023) esetén is bekerült végre az NFC a hátlap alá, ezáltal beállítható a telefonokon az érintéses fizetés, akár a Revoluttal, a Wise-zal, vagy bármelyik olyan hazai bank kártyájával, amely támogatja ezt.

A két telefon egyébként kifejezetten az alsó-középkategóriát célozza meg. Az 5G támogatás és a méretes akkumulátor pozitívum, ahogyan a nagy tárhely (128 GB, valamint a Pro modellben 256 GB) is. Viszont a kamerák, a kijelző egyáltalán nem nevezhető kiemelkedőnek. Cserébe viszont a készülékek listaáron sem drágák, a T Phone 5G (2023) csak 72 490 forint, a T Phone Pro 5G (2023) pedig 89 100 forint – ezek az árak alacsonyabbak, mint a tavaly megjelent elődjeik.

Végre működik az érintéses fizetés a Telekom új T Phone telefonjaival
T Phone Pro 5G (2023)

Bár maga a Telekom is kínál készülék biztosítást, jó tudni, hogy ha valakinek Revolut számlájához Premium, Metal, vagy Ultra előfizetése van, akkor ez is tartalmaz telefonhoz használható biztosítást. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a telefon megvásárlásakor a fizetést a Revolut kártyával kell végezni.

A Revolut telefon biztosítása a vásárlástól, vagy a kiszállítástól legfeljebb 365 napig (egy évig) él. Fedezetet kínál a tárgyak véletlen károsodására (pl. törésre, beázásra), illetve a lopásra is. Az önrészt 50 euróban határozza meg a Revolut biztosító partnere (a Qover) és 90 nap után havi 5%-ot avultat az eredeti árból.

Szeretnéd okosabban használni a Revolut kártyádat? Kérd a Revolut privát tanácsadást és megtanítalak mindenre, amire szükséged lesz!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!