A Revolutnak gondjai támadtak a forint átutalásokkal

A Revolut alkalmazás irányítóközpontja

Problémái akadtak a Revolutnak a forint átutalásokkal, amelyről nem tudni még, hogy meddig áll fenn.

Bár a Revolut weboldalán egyelőre semmi figyelmeztetést nem olvasni erről, az ügyfélszolgálat megerősítette, hogy 2023. március 14. óta problémái vannak a forintot érintő átutalásokkal. Azt nem tudni, hogy mi a pontos probléma, nem ismert, hogy van-e esetleg köze hozzá a különböző bankok csődjeinek, amelyeket az elmúlt napokban láthatott a világ (nincs szó a Revolut esetleges csődjéről).

A probléma csak a forint alapú utalásokat érintő, az eurós, dolláros és a többi valuta tranzakcióját nem érinti a probléma, azok a megszokott módon működnek.

Jelenleg a support annyi információt közölt, hogy az azóta elindított utalások a hiba miatt nem teljesültek még, de dolgozik rajta a csapatuk, hogy kijavítsák a hibát. A supportnál lehet jelezni a problémát, felveszik az illetőt egy listára, amely alapján jelzést kap, ha elhárult a forint átutalásokat érintő probléma.

Jelenleg tehát jobb nem utalni Revolutról forintot, mert bizonytalan, hogy mennyi időn belül érkezhet meg az átutalás addig, amíg nincs kijavítva a probléma. Ha valakinek beragadt utalása van, érdemes megpróbálnia visszavonatni az adott tranzakciót az ügyfélszolgálattal.

A support információi szerint a kártyás pénzküldés funkció működik! Ennek működéséről itt írtam:

Így működik a Revolut kártyás pénzküldés funkciója

Szeretnéd jobban megismerni a Revolutot? Kérd a privát tanácsadást és egy óra alatt megtudsz mindent, amire feltétlenül szükséged van, hogy jól használd!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!