Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu

Kamatot is fizet az új befektetési startup, a Magyarországon is elérhető Lightyear

Különleges együttműködés jött létre a RevB.hu és a Lightyear között 2023. nyarának végén, ez ráadásul az első ilyen jellegű kooperáció az oldal története során.

A Lightyear egy brit startupként indult és a befektetés lesz egyszerűbb vele okostelefon és számítógépen. A világ számos országából kínál részvényt, így az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Európa cégei mellett például kínai cégekben is lehet vásárolni részvényeket, valamint elérhetők különböző ETF-ek is.

 

Lightyear befektetési startup
A Lightyear alkalmazás telefonon és számítógépes böngészőben is elérhető.

A cég 2023. áprilisától érhető el Magyarországon. Az alkalmazás különlegessége, hogy ha a felhasználó nem fekteti be a pénzét, a betétre is fizet kamatot, ami előny például a Revoluttal szemben (a Revolut számos országban fizet kamatot, Magyarországon nem). Jelenleg négy valutára érhető el kamat: forintra 5,00%, amerikai dollárra 4,5%, brit fontra 4,5% és euróra 3,25%. A betéti kamatot minden hónap első napján írja jóvá a cég a számlán.

A felhasználók is nyertesei a Lightyear együttműködésnek

A Lightyear a nyáron keresett meg, hogy működjünk együtt. Mivel korábban is voltak hírek már a cégről itt a RevB-n, illetve olyan együttműködési megállapodást sikerült találni, amely a felhasználók számára is pozitívum, ezért nyitott voltam én is erre.

Az együttműködés keretein belül, ha egy új magyar felhasználó regisztrál egy Lightyear fiókot, miközben megadja az ADAM10 kódot, majd befektet valamibe legalább 19000 forintot, akkor a Lightyear jóváír a számláján 10 amerikai dollárt, amelyet szintén befektethet.

Természetesen én is kapok jutalékot ez után, hiszen a cél volt olyan együttműködést kialakítani, ami támogatja a RevB.hu, a Lightyear közösség és a Revolut közösség működését is. 

Mindenhol befektetések lesznek mostmár?

Nem, a RevB.hu marad továbbra is elsősorban fintech témákkal foglalkozó oldal. Bár a Lightyear jellegéből adódóan belefér a témában, nem fog a jövőben sem főbb fókuszt kapni, csak alkalomadtán lesz tartalom, ha téma alapján indokolt.

Nem lesz befektetési tanácsadás sem, ahogyan eddig sem. Mindenki maga döntheti el, hogy mibe szeretné fektetni a pénzét, ebben nem szeretnék és nem is adhatok tanácsot.

A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatások nyújtója a Lightyear (Lightyear Financial Ltd. az Egyesült Királyságban és Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://golightyear.com/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Revolut közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!