Elérhető a Revolut Közös számla funkciója (bétaként)

Így hozhatsz létre Revolut Közös számlát

Elindult a Revolut Közös számla funkciójának béta tesztelése Magyarországon.

Pár héttel korábban jelezte az alkalmazás, hogy érkezni fog a Közös számla funkció és lehet tesztelésre jelentkezni, amit én magam is megtettem. Androidon a Revolut 8.95-ös alkalmazás frissítésével be is került a közös számla létrehozásának funkciója.

A közös számlát nemcsak közeli hozzátartozóval lehet létrehozni. Bár leggyakrabban párok között merül fel ez a lehetőség, de a Revoluton akár lakótárssal, ismerőssel, baráttal is létre lehet hozni a Közös számlát. Ennek feltétele, hogy mind a két félnek saját Revolut fiókja kell legyen és a két fél azonos országban legyen regisztrált felhasználó (esetünkben ez Magyarország).

Ezek a Revolut közös számlák előnyei és hátrányai

A közös számla létrehozását követően külön IBAN szám jön létre és mind a két fél rendelhet fizikai bankkártyát, de van virtuális kártya is, ezeken szerepel is, hogy egy közös számlához tartozó kártyáról van szó. A fizikai betéti kártya rendelésnek szállítási díja van, akkor is, ha a felhasználó esetleg fizetős csomagban van.

Előnye lehet a Közös számlának, hogy külön limitek vonatkoznak rá, ráadásul azok magasabbak, mint a privát Standard csomag limitei, így például 150 ezer forintos készpénz felvételi limit vonatkozik rá.

Hozzá kell tenni, hátránya is van, hiszen külön kártya kell ehhez is, külön rá kell tenni a pénzt. 

Jelenleg még tesztelés alatt áll a funkció, nem ismert, hogy ha mindenki számára hivatalosan is elérhetővé teszi a Revolut, akkor is marad-e ez a működési módja.

Így hozhatsz létre Revolut Közös számlát

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!