Elindult a Lightyear Web 2.0: alkalmazás nélkül is használható a befektetési platform

Elindult a Lightyear Web 2.0: alkalmazás nélkül is használható a befektetési platform

A Lightyear bejelentette a Web 2.0 fejlesztését, ezzel a befektetési platform kilépett a béta állapotából és teljes értékű platformként működhet tovább böngészőből.

Véget ért a fejlesztés alatt álló béta fázis és mostantól teljes értékű platformként áll a rendelkezésetekre a Lightyear webes böngészőből is. Ez azt jelenti, hogy a regisztrációtól a befektetésig és a portfólió kezelésig mindent elvégezhetnek az ügyfelek a számítógépes böngészőben, anélkül, hogy le kellene tölteni a mobilalkalmazást.

Elindult a Lightyear Web 2.0: alkalmazás nélkül is használható a befektetési platform
A bejelentkezés és regisztráció is elérhetővé vált a böngészőből.

A vállalat az ügyfelek kérésére bevezette a kérésére a nyilvános részvényszűrőket is, amelyekkel könnyebben lehet rábukkani a befektetési céloknak megfelelő eszközökre.

Elindult a Lightyear Web 2.0: alkalmazás nélkül is használható a befektetési platform

A szűrők segítségével az alábbi szempontok alapján lehet szűkíteni a keresést a keresést:

  • Alapvető kritériumok: Tőkepiaci kapitalizáció, szektor, ország, tört részvények
  • Mutatószámok: Osztalékhozam, P/E ráta, részvényár, Beta
  • Teljesítmény: 1 napos változás
  • Jegyzés: Részvényvaluta, tőzsde

A szűrők mellett az eszközök teljes jegyzéke is nyilvánosan elérhető, így bárki, akár Lightyear-ügyfél, akár nem, betekintést nyerhet a befektetési univerzumba.

Az új webes felületen kezelhető a magyar piacon elérhető ingyenes TBSZ számla is a megnyitást követően. A Lightyear jelezte, hogy jelenleg még csak a mobilappból nyitható meg a 2024-es TBSZ számla és utána kezelhető a weben. Viszont dolgoznak azon, hogy hamarosan ez a funkció is elérhető legyen böngészőből.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAMFX kódot és a Lightyear díjmentesen kínál 1 000 000 forintra a valutaváltást euróra, dollárra, vagy brit fontra, amelyet utána be lehet fektetni a TBSZ számlán részvénybe, ETF-be, vagy MMF-ben a választott pénznemben.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A befektetés kockázattal jár. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms . Kérj tanácsadást ha szükséges. A Lightyear szolgáltatásai csak angolul érhetőek el.

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!