Franciaországban is bevezeti a hitelfelvételi lehetőséget a Revolut

Így vehetsz fel díjmentesen Eurót ATM-ből Magyarországon

Újabb országban, ezúttal Franciaországban jelenhet meg a Revolut Loans funkció, azaz a személyi hitel. Jelenleg három országban Litvániában, Írországban és Romániában biztosít a helyi felhasználóknak könnyel elérhető hitelterméket a Revolut, a következő állomása pedig ennek a funkciónak Franciaország lesz.

A Párizsban tartott sajtótájékoztatón elhangzottak alapján 1000 és 50000 euró (kb. 370 ezer és 18,6 millió forint) közötti hitelösszeg válhat elérhetővé a Revolut felhasználóknak. Ehhez a futamidő 3-84 hónap között mozoghat és 3,9-21,12% közötti kamatokkal lehet számolni. Természetesen itt is van elbírálás és egyebek, viszont ehhez nincs szükség papírmunkára, teljesen online történik minden és az elbírálást is szinte azonnal láthatják a felhasználók.

Franciaországban kb. 2 millió Revolut használó van, ők május 30-tól férhetnek hozzá a hitelfelvételi lehetőséghez.

A sajtóeseményen a Revolut a jövőbeli terveit is megosztotta. Szeretnék, hogy 2025-re már 100 millió  felhasználót szolgáljanak ki, ez azt jelenti, hogy két év alatt megnégyszereznék a jelenlegi 25 milliós ügyféltáborukat.  Ezért új, nagyobb méretű piacokra is belép a cég hamarosan, többek között Indiában, Mexikóban és Új-Zélandon is bevezetné a szolgáltatásait. 

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!