Gond akadt a Revolutnál a személyazonosítás folyamatában

Gond akadt a Revolutnál a személyazonosítás folyamatában

A Revolut alkalmazásban regisztráció során, illetve későbbiekben egyes azonosításokhoz szükség lehet feltölteni személyazonosságot igazoló dokumentumot. Úgy tűnik, hogy probléma lehet ezzel egyes felhasználóknál.

A Revolut közösség csoportban több felhasználó is jelezte, hogy problémát észlelt a dokumentum feltöltés során. Tapasztalataik szerint ha kiválasztják a feltölteni kívánt dokumentum típusát, az alkalmazás próbál továbblépni, viszont sikertelen a lépés és visszaugrik a képernyőre.

A Revolut Rendszer státusz monitor alapján minden rendszer működik és nem észleltek hibát, beleértve ide a személyazonosság ellenőrzését is. Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs esetleg valamilyen hiba a rendszerben.

Gond akadt a Revolutnál a személyazonosítás folyamatában

A felhasználók eddig Android telefonon tapasztalták a hibát, egyelőre nem kaptam jelzést olyan felhasználótól, aki iPhone-on tapasztalta volna. Emiatt nem tudni, hogy esetleg a Revolut androidos alkalmazásának egy hibájáról van szó, vagy valahol a rendszerben van a hiba. Az is lehet, hogy a dokumentumot feldolgozó külső szolgáltató rendszerében van hiba, amely miatt nem tudja azt betölteni a rendszer.

Egyelőre sajnos nincs mit tenni, mint várni a felhasználóknak. Ez nyilván kellemetlen, hiszen aki Revolut regisztráció folyamatában van, az nem tudja hitelesíteni magát, illetve az sem, akinek például lejárt okmány miatt kellene feltölteni az új igazolványt.

Gond akadt a Revolutnál a személyazonosítás folyamatában

A Revolut Bank UAB, mint EU-s bank, köteles azonosítania az ügyfeleket a hatályos törvény miatt. Erre használható az új kártya formátumú személyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél is.

Reméljük, hogy a probléma mielőbb megoldódik és újra rendben működik majd az azonosítási folyamat.

Frissítés!

Másnap, 2023. szeptember 19-én már volt aki arról számolt be a csoportban, hogy a fennálló probléma nála megoldódott és továbblépett az alkalmazás, működött az igazolvány hitelesítés.

Együttműködést kötött a Lightyear és a RevB.hu, amiből az olvasók sokat profitálhatnak

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!