Gyors ütemben bővül a Revolut felhasználók száma

Teljesen átalakul a Revolut app, így fog kinézni

Globálisan és Magyarországon is dinamikusan növekszik a Revolut felhasználók száma, ez derül ki a vállalat legújabb közleményéből.

A pénzügyi globális szuperapp legújabb verziója október 10-től érhető el hivatalosan. Az egyszerűségre épülő dizájnnal ellátott új verzióra egyszerűen csak Revolut 10 néven hivatkoznak.

Revolut 10

A hivatalos kommunikáció szerint világszerte már több mint 35 millió felhasználóval rendelkezik a Revolut (ebbe beletartoznak az EU-s Revolut Bank UAB és az EU-n kívüli Revolut Ltd ügyfelek is). A cél a 100 millió a cégnél, ehhez pedig folyamatosan új piacokra lép be a cég, illetve bővíti a portfóliót azokon a piacokon, amelyeken már jelen van.  A cég még 2023. májusában azt jelentette be, hogy 30 millió felhasználójuk van, ehhez képest 5 millió új felhasználóval tudták kevesebb mint fél év alatt bővíteni az ügyfélbázisukat.

Magyarországon közel 1 millió felhasználóval rendelkezik a Revolut. Egy ideje már közelítenek a hétszámjegyű ügyfélszámhoz, de nem sikerült még azt elérni. Viszont a Revolut Bank UAB közlése szerint 2022. augusztusa és 2023. augusztusa között 50%-kal sikerült növelni a hazai ügyfelek számát.

Túl idegen a Revolut 10 felülete? A privát tanácsadás segít megismerni és átlátni a teljes felületet.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!