Ilyen volt a Lightyear szülinapi bulija

Születésnapi bulit tartott a Lightyear Budapesten, megünnepelve azt, hogy egy éve beléptek a magyar piacra.

A Király utcában, a Create26 közösségi irodában tartották a rendezvényt, amelyen a cég több alkalmazottja, illetve maga a vezérigazgató és társalapító, Martin Sokk is megjelent.

A rendezvény sokkal inkább tűnt egy startup eseménynek, mintsem egy pénzügyi cég bejelentésének. Nem voltak öltönyök, feszengős szereplők. A Lightyear képviselői mind egy egyszerű, céges logóval ellátott fehér pólóban vettek részt az eseményen.

A buli első részében Martin Sokk tartott egy prezentációt, összefoglalva honnan jött a Lightyear, miért léptek be a magyar piacra és mivel terveznek a jövőben. A startupos lazaságról mi sem árulkodott jobban, mint a Nike sneakere alatt viselt Lightyear logós zokni.

Nem csak az előadása volt jól összeszedett, hanem utána a résztvevők kérdéseire is nagy nyitottsággal válaszolt. Pedig voltak olyan kérdések, hogy miért hogyan áll a Lightyear jövedelmezősége,, mit szólnak ehhez a cég befektetői, vagy hogy miért nincs magasabb biztosítás a Lightyearen. A sarat pedig jól állta és a szektorban szokatlan őszinteséggel válaszolta meg a kérdéseket, nem kikerülve azokat. Megtudhattuk például, hogy a cég közel áll a nyereségességhez már most is, de ez így van a legtöbb fintech vállalat esetében is. Mivel még ők is pár éve indultak, sokat költenek a megfelelő infrastruktúra kialakításához és ez hosszú távon segíti majd a sikeres üzletmenetet.

Az előadás második felében egy hazai pénzügyi mentorral folytatott közös eszmecserét a vezető, igaz főleg tőle tudhattunk meg érdemi dolgokat továbbra is.

Ezt követően egy közös pizzázás következett, ahol lehetőség volt a résztvevőkkel egymással, vagy a Lightyear képviselőivel beszélgetni.

A Lightyear első éve és ez várható a jövőben

Én is több felhasználóval váltottam hosszabban, rövidebben pár szót, illetve nagyon jól elbeszélgettem a cég kommunikációs menedzserével, Karolinával, aki szívesen fogadta a javaslatokat a hazai fejlesztési lehetőségekre vonatkozóan. Bár eredetileg este 8-ig volt meghirdetve az esemény, olyan jó volt a hangulat, hogy 9 után ért véget a bulit.

Még nem vagy Lightyear felhasználó? A regisztrációhoz használt az ADAMFX kódot és a Lightyear díjmentesen kínál 1 000 000 forintra a valutaváltást euróra, dollárra, vagy brit fontra, amelyet utána be lehet fektetni a TBSZ számlán részvénybe, ETF-be, vagy MMF-ben a választott pénznemben.

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear nyújtja (Lightyear Europe AS az Európai Unióban). A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom. Köszönöm, hogy te is hozzájárulsz a RevB és a Lightyear közösség működéséhez.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!