Itt a Revolut Black Friday, olcsón lehet Metalra váltani

Revolut Metal

A Revolut is “Black Friday” akciót tart, amely keretein belül a Metal előfizetést lehet kedvezményes áron beszerezni.

Az akció keretein belül az eredeti 42 ezer forintos éves díj helyett 22 ezer forintért lehet megkötni a Metal előfizetést. Fontos, hogy kizárólag az egyben fizetett díjra vonatkozik ez, tehát az előfizetés után le fogja vonni a teljes 22 ezer forintos díjat.

Revolut Metal

Ha valaki havonta fizetné az előfizetési díjat, akkor továbbra is havi 4200 forint (1 év alatt 50 400 forint) a díj.

Az akciós Metal előfizetés azoknak jók, akik eddig Premiumot használtak, vagy már szemezgettek a nagyobb előfizetéssel.

A Premium csomag éves fizetéssel 25 ezer forint, így ennél kedvezőbb most a Metal díja egy évre. Ha deviza átváltást nézzük, kb. 5 millió forint éves váltás után éri meg a Premium éves díja, ez hasonló az akciós Metalnál is.

Emellett említésre érdemes, hogy a Metal egy sor egyéb szolgáltatást és extrát is kínál, bár ezek a sokat utazóknak jönnek jól.

Ha valakinek Plus, vagy Premium előfizetése van már, amelyet egy évre előre kifizetett, akkor a Revolut időarányosan visszatéríti a kifizetett díj fel nem használt részét és utána vonja le a Metal éves díjat.

Az akció 1 évre szól, egy évet követően a hosszabbítás teljes áron (42 ezer forintért) történhet, vagy lehetőség lesz lemondani az előfizetést.

FONTOS! Ne válts csak azért Metal előfizetésre, mert akciós! Nézd meg a költéseid, gondold át, hogy ki fogod-e használni az előfizetést és csak akkor válts. A legtöbb felhasználónak elegendő a Standard csomag kínálata is. Csak akkor lesz akciós a Metal ára, ha valóban ki tudod azt használni! Dönts tudatosan!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!