Karácsonyi 10-20%-os pénzvisszatérítési kuponokat osztott ki a Recash

RECASH: Automatikus pénzvisszatérítés a bankkártyás vásárlások után

Ismét karácsonyi cashback kuponokat adott ki a Recash, amelyet ezúttal három kereskedőnél lehet automatikusan beváltani.

A magyar pénzvisszatérítéssel foglalkozó startup, a Recash új automatikus cashback kuponokat tett elérhetővé az alkalmazásban, amelyek 2024. január 1. 23:59-ig válthatók be, kereskedőnként egy alkalommal.

A PENNY esetén 10% végösszegi kupont találnak a fiókban a felhasználók, az Answear.hu webshophoz 15%-os kupon áll rendelkezésre, illetve a Pizza Hut vásárlás után 20%-os visszatérítést biztosít a kupon.

Karácsonyi 10-20%-os pénzvisszatérítési kuponokat osztott ki a Recash

Fontos tudni, hogy a pénzvisszatérítéshez a Recash appban hozzáadott bank kártyájával kell fizetni az érintett kereskedőnél, amelyet követően automatikusan érkezik a 10-15-20%-os pénzvisszatérítés a Recash egyenlegre. Ha esetleg valaki nem szeretné egy konkrét vásárlásnál felhasználni az automatikus cashback kupont, csak egy későbbi, nagyobb vásárlásnál, az a Recash alkalmazásban, a kuponnál tudja beállítani ezt!

Pont nem olyan régen írtam arról, hogyan áll a Recash helyzete jelenleg, 2023. végén. Bár a cashback kifizetések lassúak, de a Revolut közösségben több olyan felhasználó is írt, aki az utóbbi hetekben kapta meg a pénzét.

Érdekel a fintech világa? Akkor iratkozz fel a RevB hírlevelére! Ígérem, nem fogok spammelni, cserébe hasznos információkat kapsz alkalmanként.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!