Már 2 millió fiatal használja a Revolut <18-ot

Új funkciókat kaptak a fiatalok a Revolut

A Revolut bejelentette, hogy a fiataloknak szánt Revolut <18 alkalmazását már több mint 2 millióan használják.

6 és 17 év között nyitható a Revolut <18 és azt a 18. születésnapjáig használhatja a fiatal felhasználó (ezt követően válthat a felnőtteknek szánt Revolut személyes számlára). A Revolut <18 a szülő, vagy törvényes gyám személyes Revolut számlájához kötődik és lehetőséget nyújt a fiatalok számára, hogy saját bankkártyájuk legyen és tudatosabbak legyenek a pénzügyi költéseikben.

A megújult alkalmazásban a korábbi Célok szekciók átnevezte és átalakította a Revolut Zsebekre (egységben a felnőtteknek szánt app verzióval). A bank statisztikái alapján korábban a top 20 célok között volt a fiataloknál a ruhákra, kütyükre, vagy éppen nyaralásra spórolás. Ezt bővítheti ki az új appban az automatikus aprópénz megtakarítási funkció a jövőben.

Új funkciókat kaptak a fiatalok a Revolut

A <18 alkalmazásunk a tinédzserek számára készült és szeretnénk egy olyan pénzügyi társuk lenni, ami együtt növekszik velük és az igényeikkel. Az új funkciók, amelyet bevezettünk a Revolut <18 alkalmazásban lehetővé teszi, hogy egészséges pénzzel kapcsolatos szokásokat alakítsanak ki és közben szórakoztató, személyre szabható felületet használjanak – mindezt a szülői felügyelet mellett – nyilatkozta Carlos Spada, a Revolut <18 termékmenedzsere.

A Revolut <18 alkalmazásfrissítése több új funkciót hozott el, amelyet immáron 2 millió felhasználó érhet el.

Új funkciókat kaptak a fiatalok a Revolut <18 alkalmazásban

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!