Új funkciókat kaptak a fiatalok a Revolut <18 alkalmazásban

Új funkciókat kaptak a fiatalok a Revolut

Számos új funkciót jelentett be a Revolut, amely a legfiatalabb, 18 éven aluli felhasználóit érinti.

A Revolut <18 felhasználói számára is elérhetővé vált az Elemzések funkció, ezen keresztül pedig a számla használója ellenőrizheti költéseit kategorizálva is, ezzel segítve a fiatalokat a tudatosabb pénzügyekre.

A Célok mostantól Zsebek néven érhetők el a Revolut <18 alkalmazásban, amelyekbe félretehetnek megtakarításként a fiatalok. Ebbe belekerült az Aprópénz megtakarítása funkció, amely segítségével a kártyás fizetéskor felkerekíti a fizetendő összeget a Revolut és és a különbséget félreteszi a kiválasztott Zsebbe.

Új funkciókat kaptak a fiatalok a Revolut <18 alkalmazásban

Az új alkalmazás verzióban megjelentek a háttérképek, így a fiatalok saját hangulatukhoz igazíthatják az app kinézetét. Ehhez a Revolut egy saját háttérkép könyvtárat kínál, de lehetőség van saját kép feltöltésére és beállítására is.

Az új funkciók a legfrissebb, 5.2-es alkalmazás verzióval váltak elérhetővé a fiatalok számára, ami letölthető a Google Play Áruházból és Apple App Store-ból. A Revolut <18 szolgáltatás 6-18 év közöttiek számára érhető el, az a szülő, vagy törvényes gyám személyes Revolut számlájához kapcsolódik.

Már 2 millió fiatal használja a Revolut <18-ot

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!