Már lehet készpénz befizetni a Revolutra

Revolut alkalmazás, készpénz, 20 000 forint

A korábbiakban nagyjából elképzelhetetlen volt a készpénz befizetés a Revolutra, illetve a legtöbb fintech cég számlájára. Most azonban szakíthat ezzel a Revolut, elkezdte a készpénz befizetés tesztelését.

Nem automatáknál, hanem üzletekben, boltokban a kasszánál kínálhat pénzfeltöltést a Revolut a jövőben, amihez a Paysafe kezdett együttműködést. A készpénz befizetés már elérhető Magyarországon is, viszont csak nagyon kevés felhasználónak, teszt jelleggel és a felhasználók többsége jelenleg még nem tudja használni.

Így ellenőrizheted, hogy számodra elérhető-e a készpénz befizetés

A Revolut appon belül megnézheted, hogy a funkció elérhető-e a számodra, ha kiválasztod a „Hozzáadás” menüpontot, rákoppintasz a betétszámla alatti nyílra, rálépsz a „Készpénz befizetése” lehetőségre. Koppints a „Folytatás” gombra a legközelebbi helyszín megtekintéséhez, ahol a részt vevő kiskereskedőknél készpénzzel töltheted fel a számládat.

Készpénz befizetés a Revolutra?

Így fizethetsz be készpénzt a számládra

  1. Menj az app „Hozzáadás” részére, koppints a betéti számla alatt lévő nyílra, válaszd a „Készpénz befizetése” opciót.
  2. Nézd meg a befizetésre vonatkozó limitet a „Hogyan fizethetek be készpénzt?” képernyőn. A limitet meghaladó feltöltéseket elutasítja a Revolut. Nyomd meg a „Folytatás” gombot.
  3. Találd meg a legközelebbi pénzbefizetésre alkalmas helyeket, és válaszd a „Készpénz befizetése” opciót.
  4. Állítsd be a befizetés összegét, nézd meg a díjat és koppints a „Folytatás” lehetőségre.
  5. Kérd meg a pénztárost, hogy szkennelje be a vonalkódot, és add oda neki a feltöltendő összeget. Minden vonalkód 30 percig érvényes, ha lejár, újat generálhatsz. Ha a vonalkód generálása nem történik meg, ellenőrizd az internetkapcsolatot.
  6. Amint a feltöltés végbement, ne felejtsd el elhozni a nyugtát. Bármi probléma esetén szükséged lehet rá.
  7. Ha meggondolod magad, egyszerűen törölheted a befizetést az appban a vonalkód képernyőjén.

Mennyibe kerül a készpénz feltöltése?

A készpénz befizetése nem ingyenes a Revoluton. Azért 2,5%-os díjat számol fel a Revolut, azaz példaként, ha 100 ezer forintot fizetnél be a boltban a Revolut számládra, arról a bank 2500 forintot fog levonni feldolgozási költségként.

Ezek limitek vonatkoznak a Revolut készpénz befizetésre

Országonként és pénznemenként eltérő a befizethető összeg. A magyar felhasználók számára az egyszeri készpénz befizetés minimum összege 1000 forint, a maximum pedig 307 000 forint.

Ezen felül napi, havi és éves befizetési limit is van. Naponta maximum 375 000 forint fizethető be, legfeljebb 3 részletben. Havi szinten 1 300 000 forint fizethető be maximum, erre pedig legfeljebb 15 alkalom áll rendelkezésre. Éves szinten maximum 7 500 000 forint készpénz befizetését engedi a Revolut ezzel a megoldással.

Magyar felhasználóknak jelen információk szerint csak magyar forint befizetését kínálja a Revolut a teszt fázisban, így euró, dollár, vagy más pénznemben lévő készpénz befizetésére nincs lehetőség.

 

Szeretnéd jobban megismerni a Revolut működését és lehetőségeit? Jelentkezz most a privát oktatásra!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!