Megszűnik a Revolut app régi felülete

A Revolut alkalmazás irányítóközpontja

Még 2023. októberében vezette be a Revolut 10-es főverziót a szolgáltató, amely egy jelentős felhasználói felület átalakítást is tartalmazott. 2024 elején pedig úgy tűnik, végleg elköszönnek a régi felülettől.

Még a bevezetést megelőzően megkezdték a felhasználói béta tesztelést az új Revolut felületre, amelyet követően vált elérhetővé minden felhasználónak októbertől. Ekkor még lehetőség volt a 10.0-s Revolut alkalmazásban visszaállítani a korábbi, régi felhasználói felületre.

A Revolut alkalmazás irányítóközpontja
A régi felület Irányítóközpontja

A Revolut közösség csoportban január első felében több felhasználó is jelezte, hogy a régi felületet az app automatikusan átállította számára az újra és nem volt lehetőség visszaállítani.

Ez a kivezetés is fokozatosan történik, én például jelenleg még látom a régi felületre állítás lehetőségét az applikációban.

Azonban ez egy várható lépés volt. Egyértelmű volt, hogy az app felületének újratervezésével a régit kivezetik idővel, véleményem szerint még így is sokáig tartották meg. Valószínűleg hamarosan minden felhasználónál eltűnik a régi felület. Nem segít ezen az sem, ha esetleg az alkalmazás régebbi verzióját próbálják meg feltelepíteni androidos telefonra a felhasználók, hiszen számos funkció nem működik akkor, ha nem a legújabb app verzió fut a készüléken.

Aki tehát még mindig a régi felhasználói felületet használja, célszerű ha felkészül arra, hogy rövid időn belül megszűnik ez a lehetőség és érdemes megismerkednie, megbarátkoznia az új felülettel, vagy ha úgy gondolja, hogy ez nem működik, akkor választhat más szolgáltatót, persze ott ugyan úgy egy másik felületet kell megszoknia, amelyet vagy kedvel, vagy nem.

Túl idegen a Revolut 10 felülete? A privát tanácsadás segít megismerni és átlátni a teljes felületet.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!