Növekedett a Revolut Metal cashback összege

A Revolut Visa és Mastercard kártyát is kínál a felhasználóknak

A Revolut Metal és Ultra csomagok felhasználói kaphatnak pénzvisszatérítést a kártyás vásárlásaik után. A Metal esetén az előfizetési díj változása magasabb pénzvisszatérítési lehetőséget is hozott magával.

A Metal csomag díja február 2-től emelkedett meg, 4800 forint lett havi díjfizetéssel, vagy 48000 forint éves fizetéssel.

A csomag egyik előnye a kártyás fizetés utána automatikus pénzvisszatérítés. Ennek mértéke is emelkedett a csomag árával együtt, immáron nem 4200 forintot, hanem 4800 forintot lehet maximum havonta visszakapni.

Revolut Metal fém kártya a Samsung Galaxy S23 Ultra telefonon

Mennyit lehet visszakapni a vásárlások után?

Európában és az Egyesült Királyságban mindösszesen 0,1%-os pénzvisszatérítés jár, ezen kívül a világ többi pontján (például Ázsiában, vagy az Egyesült Államokban) 1%.

Ha valaki csak Magyarországon, esetleg az EU-ban költ, akkor havonta 4,8 millió forintot kell kártyával kifizetnie ahhoz, hogy ingyen legyen a Metal előfizetése azáltal, hogy 4800 forintot kapjon vissza. Valószínűleg nem túl sok felhasználó van, aki ilyen módon ki tudja maxolni ezt a cashback keretet.

Viszont ha a Metal felhasználó gyakrabban jár Európán kívül, akkor már könnyebben összehozható a legmagasabb pénzvisszatérítés. Az USA-ban, vagy Ázsiában elég 480 ezer forintot elkölteni ahhoz, hogy megkapja az előfizető a 4800 forintos maximum havi pénzvisszatérítést.

A partneri ajánlatokkal is bővült az előfizetés

Minden már meglévő és jövőbeli megkapta a partneri előfizetéseket is, amelyeket már a Metalhoz (és Premiumhoz) is mellékel a Revolut.

A Premium előfizetők számára a következő partneri előfizetések váltak elérhetővé:

  • NordVPN Standard előfizetés
  • Freeletics Coach előfizetés
  • Sleep Cycle Premium előfizetés
  • Tinder Plus előfizetés
  • Picsart Gold előfizetés
  • Headspace előfizetés

Szeretnéd okosabban használni a Revolut kártyádat? Kérd a Revolut privát tanácsadást és megtanítalak mindenre, amire szükséged lesz!

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!