Revolut kártya rendelés: szállítási idők és díjak

Több mint 1 millió felhasználója van a Revolutnak és hetente több ezer, ha nem több tízezer Revolut kártyát igényelnek a felhasználók.

Hogyan szállítja a Revolut a bankkártyát?

A Revolut kétféle szállítási módot kínál a felhasználóknak. Az egyik a Standard kézbesítési mód, a másik az Expressz.

Standard szállítás

Amennyiben az alap szállítási módot választod, a kártya nagyjából 1-4 héten belül fog megérkezni. A kézbesítést a Magyar Posta végzi, normál, nem nyomkövetett levélküldeményként érkezik a kártya egy fehér borítékban. Ebből a szempontból hasonló a kézbesítési mód, mint amit a legtöbb magyar bank is használ.

A Revolut alkalmazás a kártya rendelést követően fog ugyan írni egy várható érkezési időpontot a kártyára, ez azonban nem egy kőbe vésett dolog, csak egy kalkuláció. Előfordulhat, hogy az ott megjelenített időponthoz képest sokkal hamarabb, vagy sokkal később érkezik meg a kártya.

Egyes esetekben előfordul olyan, hogy a kártya nem érkezik meg. Ez akkor fordul elő, ha valahol a kézbesítési folyamat során eltűnik. Mivel nem nyomkövetett küldemény, így maga a Revolut sem tudja a feladást követően hogy hol van a levél és a Magyar Posta sem tárol erről információt. Ha 4 héten belül nem érkezik meg egy kártya, akkor a Revolut alkalmazásban lehet ezt a kártya beállításainál jelezni és díjmentesen pótolja az új kártya küldését a bank.

A Revolut Visa és Mastercard kártyát is kínál a felhasználóknak
A Revolut Visa és Mastercard kártyát is kínál a felhasználóknak

Expressz szállítás

Elérhető egy sokkal gyorsabb kézbesítési mód, ez pedig az Expressz kézbesítés. Ha valaki ezzel a szállítási móddal rendeli meg a Revolut kártyáját, akkor egy futárszolgálat (Magyarországon aktuálisan a GLS) fogja szállítani azt. Erről az alkalmazásban kap majd egy nyomonkövetési számot (és a futárszolgálat is küld információt). Ebben a formában a rendelést követően általában 3 munkanapon belül megérkezik a kártya, amelyet a futár házhoz szállít.

Revolut kártya díjak

A lassabb, Standard kézbesítés díja nagyjából 2400-2500 forint, míg az Express kézbesítésért hozzávetőleg 7500 forintot kell fizetni. A kártya kézbesítési díját a megrendeléskor kell fizetni, azt a Revolut egyenlegből vonja le a rendszer.

Standard csomagban az első kártya díjmentes (szállítási díjat fizetni kell), viszont a további kártyák esetén kb. 2500 forintos rendelési díjat számít fel a Revolut a szállításon felül.

Plus csomagban két kártyát lehet díjmentesen rendelni, további fizikai kártyákért fizetni kell. Plus csomag esetén ingyen elérhető a Standard, nyomonkövetési lehetőség nélküli szállítás díja.

Premium, Metal és Ultra csomagban két kártya rendelhető díjmentesen. Az első kártya esetén ingyenes az Expressz kézbesítés díja, a másodikra a Standard kézbesítési mód érhető el ingyenesen.

Amennyiben a kártyarendelést 1 órán belül törli a felhasználó, úgy a Revolut visszafizeti a díjakat.

Ismerd meg a Revolut használatát privát oktatás keretein belül

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!