Aranyos, de nagyon drága limitált kártyát kínál a Revolut

Aranyos, de nagyon drága limitált kártyát kínál a Revolut

A Revolut ismételten elérhetővé tette a speciális fém kártyáját, amely nem érhető el mindig.

A Revolut bankkártyák szekciójában ismételten rendelhető a limitált kiadású 24 karátos arannyal bevont fém bankkártya. A Revolut Metal kártyát 24 karátos aranybevonattal látta el a cég. A Mastercard World Elite kategóriás kártya nem csak a Metal előfizetőknek, hanem bármelyik előfizetési csomagban elérhető, rendelhető.

Azzal érdemes azért számolni, hogy 22 334 forintba került a kártya megrendelése. Érdemben túl sok hasznot nem hoz a mindennapi életben, hiszen ha valaki pl. Standard csomagban rendeli meg, akkor még nem kapja meg a Metal csomaggal járó szolgáltatásokat, limiteket.

Aranyos, de nagyon drága limitált kártyát kínál a Revolut

Véleményem szerint egy felesleges látványtermék a 24 karátos aranyozott bankkártya, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy Magyarországon is lesz olyan, aki meg fogja rendelni. Arra azért érdemes figyelni, hogy pénzfelvétel során ha lehet ne dugja be az ATM-be, mert a limitált kártyától akár búcsút is inthetne ekkor.

Nyaralásra készülsz és külföldön használnád a kártyád? Kérd a Revolut privát tanácsadást és felkészítelek minden eshetőségre, hogy ne kint érjen meglepetés.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!