Megjelent az egyszer használható kártya az egyéni vállalkozóknak is

Revolut Pro egyszer használható virtuális kártya

Az egyéni vállalkozókat teljes egészében a Revolut Pro alá csatornázza be a bank, nekik pedig most új biztonsági funkció jött az üzleti költésekre.

Mi az a Revolut Pro?

A Revolut Pro a privát Revolut számla alatt elérhető üzleti alszámla, 2022-ben jelent meg. A privát Revolut számla nem használható üzleti tevékenységre. Cégek számára a Revolut Business érhető el, míg az egyéni vállalkozóknak a Revolut Pro alszámlát érdemes megnyitni, hiszen ingyenes. A Revolut Business változásai is lezárták a szolgáltatást az Egyéni Vállalkozók elől és a Revolut Pro felé irányítják őket.

A Revolut Pro szolgál arra, hogy a vállalkozáshoz kapcsolódó ügyeket lehessen kezelni, akár pénz fogadásról, akár vállalkozói költésről van szó. A számlán lévő pénzt egyszerűen át lehet tenni a privát számlára.

Revolut Pro egyszer használható virtuális kártya

Elérhető a Revolut Pro egyszer használható virtuális kártya

A kezdetektől volt fizikai és többször használható virtuális kártya a Revolut Pro alszámlához.  Ezek a kártyák kizárólag üzleti költésre használhatók, azaz a személyes igényekre nem vehetők igénybe.

Példaként, a vállalkozó nem vásárolhat belőle magának reggel kiflit a boltban, ellenben például egy Meta (Facebook) hirdetést fizethet vele, ha az a vállalkozásához kötődik.

Immáron pedig bekerült az Egyszer használatos virtuális kártya generálásának lehetősége. Ez hasonlóan a személyes számlán elérhető megoldáshoz, egyszeri használatot kínál, amelyet követően újból nem terhelhető. Ezzel növelhető a vállalkozói költések biztonsága az online tranzakciók során. A Revolut Pro kártyákhoz tartozó pénzvisszatérítés az egyszer használatos kártyával is elérhető.

Azon egyéni vállalkozók, akik szeretnének kártyás elfogadást bevezetni, már igényelhetik maguknak a Revolut Reader kártyaolvasó terminált is.

Szeretnéd jobban megismerni a Revolut Pro alszámla lehetőségeit vállalkozóként? Én 2022 óta használom a saját egyéni vállalkozásomban. Szívesen segítek neked is bevezetni a privát Revolut tanácsadás keretein belül.

Facebook
Email
LinkedIn
Reddit

Revolut tanácsadás

Ismerd meg a Revolut használatát részletesen. Használd okosabban a Revolut kártyát!

További cikkek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Revolut közösség

Lightyear közösség

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevélre

Nem lesznek spamek, ígérem!